480/70 R38 TL Alliance Agri Star II 145D

TEST

Naše cena:

19 646 Kč (s DPH)
16 236 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k43617
Dostupnost: ihned k odeslání

Více o produktu

Agri Star II

 Pneumatiky Alliance Agri Star II jsou pneumatiky úplně nové generace izrealeského výrobce Alliance. 

Při návrhu byly vybrány mimořádně kvalitní materiály a komponenty. PET, polyethylentereftalát, působí jako zpevňující páteř pneumatiky. Místo často používaného nylonu byl polyester vybrán jako velmi odolný materiál pro kostry a pásové textilie. Zajišťuje, že pneumatiky si udržují tvar i po letech náročných operací. Pomáhá také zamezit dočasné deformaci běhounu, ke které může dojít u konstrukcí z nylonu při parkování traktoru přes noc po náročných operacích s výsledným nárůstem tepla. Udržování pneumatiky v původním tvaru za všech okolností přispívá k optimálním vlastnostem při jízdě po silnici a spolehlivé trakci po celou dobu životnosti pneumatiky.

V dnešním zemědělství se silniční přepravy stávají stále více součástí každodenního provozu. Pneumatiky Agri Star II nabízejí řešení pro větší pohodlí při jízdě, menší hluk a vibrace, vysokou rychlost (65 km/h), nízké opotřebení pneumatik a také dobré řízení a brzdný výkon.

Do střední části překrývajících se výstupků bylo přidáno větší množství pryže. Ta poskytuje větší tuhost a nižší opotřebení na asfaltu a zároveň zlepšuje jízdní komfort na silnicích. Konstrukční řešení zajišťuje též vynikající samočisticí schopnosti této pneumatiky, které jsou stejně důležité během jízdy v terénu, ale i při opouštění polí, aby se na veřejné komunikace nevynášely nečistoty.

Unikátní vlastností pneumatik Agri Star II je technologie SLT, přesněji její schopnost dát pneumatice „druhý život“ po počátečním 40% opotřebení, a tím také zajistit perfektní trakci pro druhou polovinu životnosti pneumatiky.

Když je pneumatika nová, je zajištěna silná trakce díky vysoké protiskluzové hloubce žeber. Po 40% opotřebení, začne fungovat spodní vrstva. V této fázi provozu mají žebra jinou geometrii a díky víceúhlovému profilu jsou širší a více zakřivená. Snížený vzorek je tak kompenzován větší kontaktní plochou pneumatiky a změněný tvar žeber obnovuje čistící schopnost a zajišťuje perfektní trakci.

Pneumatiky Alliance Agri Star II budou vyráběny ve dvou řadách (70 a 85) a v 76 druzích rozměrů, které pokryjí většinu požadavků běžně vyráběných traktorů.

 

ALLIANCE

Alliance je výrobce zemědělských pneumatik, který spojil ve svých produktech ten nejmodernější výzkum v oblasti výroby pneumatik s vynikající kvalitou. Všechny produkty jsou vyvíjeny ve vlastním výzkumném a rozvojovém centru a vyráběny v moderních závodech v Izraeli a Indii. Alliance se rozvojem polnohospodářských, lesních, stavebních a EM pneumatik zabývá již více než 40 let. Tento výrobce nabízí zákazníkům velmi široký sortiment od jednoduchých diagonálních pneu až po vysoce kvalitní produkty.

Objednací číslo: 15228890
Výrobce: Alliance
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: ihned k odeslání
Rozměr: 480 x 38
Šířka: 480 palců/mm
Profil: 70
Průměř: 38 palců
Typ: Traktorové/Zemědělské/Zahradní
Hmotnost kola: 135,00 kg
Objem: 1,125 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: Agri Star II

Odběr novinek