420/70 R24 TL Ceat Farmax R70 130A8/130B

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

TEST

Naše cena:

13 479 Kč (s DPH)
11 140 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k42827
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

Farmax R70

Je radiální pneumatika AS pro traktory s pohonem všech kol a bez nich a pro kombajny. Konstrukce zubů se strmými úhly zubů ve středu běhounu a úhly, které se směrem k rameni zplošťují umožňují velmi dobrou trakci a současně vysoký komfort při jízdě. Široká kontaktní plocha snižuje tlak na zem a chrání rostliny. Zaoblené rameno pneumatiky zabraňuje poškození povrchu země. Obzvlášť vysoká hloubka dezénu zajišťuje dlouhou životnost pneumatiky.

CEAT

Společnost CEAT byla založena v roce 1924 v italském Turíně, od té doby však urazila již dlouhou cestu. Společnost odcestovala do Indie v roce 1958 a později se stala součástí skupiny RPG. Skupina RPG je jedna z nejlepších obchodních konglomerátů v Indii, která má obrat 3 miliardy USD. Dnes je CEAT jedním z předních indických výrobců pneumatik s celosvětovou působností ve více než 120 zemích. Společnost CEAT se pyšní již 90letou tradicí v oboru pneumatik. 

„Zvýšení bezpečnosti a efektivnější mobilita každý den“ je cílem společnosti CEAT. Aby toho společnost CEAT dosáhla, neustále investuje do zákaznických služeb, výzkumu a vývoje, aby zajistili, že dodávají pneumatiky nejvyšší kvality svým zákazníkům po celém světě.

Nejmodernější výrobní závod radiálních pneumatik v Ambernath (Bombaj) se může pochlubit špičkovým vybavením a zkušeným týmem. Díky specializovanému centru pro výzkum a vývoj rychle rozšiřují nabídku radiálních pneumatik pro trh zemědělských a OTR pneumatik po celém světě. 

Objednací číslo: 15128828
Výrobce: Ceat
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 420 x 24
Šířka: 420 palců/mm
Profil: 70
Průměř: 24 palců
Typ: Traktorové/Zemědělské/Zahradní
Hmotnost kola: 81,00 kg
Objem: 0,675 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: Farmax R70

Odběr novinek