380/85 R30 (14,9 R30) TL GALAXY EARTH PRO RADIAL 850 (R-1W) 135A8/135B

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Aktuální cena na dotaz


Objednací číslo:k21010
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

GALAXY EARTH PRO RADIAL 850 

Radiální pneumatika Galaxy Earth-Pro řady 850 poskytuje výrazně lepší stabilitu na svazích. Radiální pneumatika Galaxy Earth-Pro 850 má vysoce univerzální a moderní konstrukci, která poskytuje vynikající opotřebení a jízdní komfort a zároveň vysokou trakci v terénu. Podložky mezi výstupky fungují jako rozbíječe bláta. Také zesílené oblasti výstupků a patek a vylepšená běhounová směs zajišťují výjimečnou životnost.

Galaxy

Společnost Galaxy se specializuje na terénní pneumatiky pro širokou škálu zařízení. Každá pneumatika je zaměřena na zajištění nejlepší trakce a nejdelší životnosti pro konkrétní využití. Společnost Galaxy má velký tým inženýrů, kteří úspěšně pracují na sestavení komplexní řady pokročilých pneumatik pro širokou škálu průmyslových odvětví, včetně stavebnictví, hornictví, lesnictví, zemědělství a průmyslu. Vycházejí z desetiletí zkušeností v průmyslu a tvrdě pracují na zdokonalování svých gumových receptur a technik tvorby pneumatik, které poskytují dlouhou životnost a ochranu před poškozením nebo průrazy. Každá pneumatika Galaxy překračuje mezinárodní standardy kvality stanovené různými organizacemi a jejich kvalitativní parametry se kontrolují prováděním testů jak v terénu, tak ve výzkumných laboratořích.

Objednací číslo: k21010
Výrobce: Galaxy
Kategorie: VÝPRODEJ
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 14,9, 380 x 30
Šířka: 14,9 | 380 palců/mm
Profil: 85
Průměř: 30 palců
Typ: Traktorové/Zemědělské/Zahradní
Hmotnost kola: 87 kg
Tlak vzduchu (bar): 1,6
Objem: 0,6 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: záběrové

Odběr novinek