11,2-24 TT Ceat IRR-O-Gator 4PR 110A6

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

TEST

Naše cena:

4 106 Kč (s DPH)
3 393 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k42631
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

IRR-O-Gator

Pneumatika IRR-O-GATOR pro zemědělské zavlažovací stroje je navržena tak, aby se optimálně opotřebovávala a prodloužila se její životnost. Je konstruována jako odolná a poskytuje vynikající stabilitu pro středovou osu.

Pneumatika IRR-O-GATOR má optimalizovaný úhel záběru, který zajišťuje optimální opotřebení pro delší životnost. Speciální konstrukce překrytí výstupků zajišťuje vynikající stabilitu středové osy, zatímco pevný nylonový plášť posiluje jeho odolnost.

CEAT

Společnost CEAT byla založena v roce 1924 v italském Turíně, od té doby však urazila již dlouhou cestu. Společnost odcestovala do Indie v roce 1958 a později se stala součástí skupiny RPG. Skupina RPG je jedna z nejlepších obchodních konglomerátů v Indii, která má obrat 3 miliardy USD. Dnes je CEAT jedním z předních indických výrobců pneumatik s celosvětovou působností ve více než 120 zemích. Společnost CEAT se pyšní již 90letou tradicí v oboru pneumatik. 

„Zvýšení bezpečnosti a efektivnější mobilita každý den“ je cílem společnosti CEAT. Aby toho společnost CEAT dosáhla, neustále investuje do zákaznických služeb, výzkumu a vývoje, aby zajistili, že dodávají pneumatiky nejvyšší kvality svým zákazníkům po celém světě.

Nejmodernější výrobní závod radiálních pneumatik v Ambernath (Bombaj) se může pochlubit špičkovým vybavením a zkušeným týmem. Díky specializovanému centru pro výzkum a vývoj rychle rozšiřují nabídku radiálních pneumatik pro trh zemědělských a OTR pneumatik po celém světě. 

Objednací číslo: 15122190
Výrobce: Ceat
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 11,2 x 24
Šířka: 11,2 palců/mm
Průměř: 24 palců
Typ: Traktorové/Zemědělské/Zahradní
Hmotnost kola: 27,00 kg
Objem: 0,225 m3
Počet pláten: 4
Provedení: TT
Uspořádání: diagonální
Dezén: IRR-O-Gator

Odběr novinek