10,0/75-15,3 12PR ER-117 123A6 TT Nortec SET

TEST

Naše cena:

4 481 Kč (s DPH)
3 703 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k41105
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

ER-117

Pneumatika ER-117 je vyrobena z vysokokvalitních materiálů a je navržena tak, aby poskytovala optimální výkon v celé životnosti pneumatiky. Pneumatika je odolná proti opotřebení, což znamená, že nabízí dlouhou životnost a minimalizuje potřebu výměny.

Nortec

Společnost Nortec je výsledkem významného přínosu znalostí, zkušeností, času, práce a investic. Nejlepším oceněním pro tým Nortec je vděčný zákazník, který je s výběrem naší společnosti naprosto spokojen. V současné době jsou výrobky Nortec dodávány do zahraničí a distribuovány na tuzemský trh prostřednictvím dealerských společností a zastoupení vlastní federální sítě pneuservisních center POSHK.

Výrobní závod společnosti Nortec se nachází v Rusku. Hotová pneumatika je dodávána zákazníkovi ze závodu, který je pro většinu zákazníků znám jako Altay Tire Combinat (ASHK). Dlouhodobé evropské zkušenosti, zajištění společnosti pracovními silami a moderním vybavením umožňují výrobu spolehlivých pneumatik odpovídajících mezinárodnímu ekologickému standardu. Rozvoj společnosti je každoročně udržován intenzivními investicemi zaměřenými na školení zaměstnanců, modernizaci zařízení a technologický pokrok.

Objednací číslo: k41105
Výrobce: NORTEC
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 10 x 15,3
Šířka: 10 palců/mm
Profil: 75
Průměř: 15,3 palců
Typ: Stavební/MPT/EM
Použití: ind
Hmotnost kola: 26 kg
Objem: 0,218 m3
Počet pláten: 12
Provedení: TT
Uspořádání: diagonální
Dezén: ER-117

Odběr novinek