8,25 -20 14PR TT EL08 SET 14 PR

TEST

Naše cena:

5 483 Kč (s DPH)
4 531 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k54504
Dostupnost: ihned k odeslání

Více o produktu

EL08

Unikátní směs CRC nabízí vynikající ochranu proti náhodnému poškození běhounu a bočnice
Speciálně navržené ochranné žebro boční stěny zvyšuje odolnost proti proříznutí a stabilitu vozidla
Hlubší hloubka dezénu zaručuje delší životnost pneumatiky

Westlake (ZC RUBBER)

Centrála v Hangzhou v Číně patří mezi 10 největších světových výrobců pneumatik se čtyřmi dceřinými společnostmi ZC Europe, ZC America, ZC Brazil a ZC Thailand, které krok za krokem rozšiřují globální trh.

Hodnota a bezpečnost je poslání, na kterém společnost ZC Rubber trvá, aby splnila požadavky globálních zákazníků na různých trzích. ZC Rubber se věnuje výrobě různých cenných pneumatik pokrývajících nákladní pneumatiky, pneumatiky pro osobní automobily, průmyslové pneumatiky, terénní pneumatiky, zemědělské pneumatiky, jízdní kola, motocyklové pneumatiky a pneumatiky pro ATV. V roce 2018 dosáhla kapacita radiálních pneumatik pro nákladní automobily a autobusy 19,01 milionu, pneumatik pro osobní a lehké nákladní automobily 36,57 milionu, pneumatik Bias Truck Tire 3,33 milionu a pneumatik pro jízdní kola a motocykly 84,51 milionu.

ZC Rubber investuje miliony amerických dolarů každý rok do zřízení různých výrobních a testovacích zařízení z USA, Německa a Japonska, jako je první laboratoř na testování hluku v Číně, testovací systém pneumatik MTS Flat-Trac III CT, rentgen, kontrola vyvážení a jednotnosti . Kromě toho se ZC Rubber zaměřuje na zlepšení dezénu, složení a výkonu běhounu na základě pokročilé technologie a svého týmu pro mezinárodní výzkum a vývoj (R&D), který zahrnuje japonské a korejské odborníky. ZC Rubber bude vyrábět více prémiových produktů, které se dostanou na trh.

Objednací číslo: 000000000000321610
Výrobce: Westlake
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: ihned k odeslání
Rozměr: 8,25 x 20
Šířka: 8,25 palců/mm
Průměř: 20 palců
Typ: Stavební/MPT/EM
Hmotnost kola: 35 kg
Objem: 0,28 m3
Počet pláten: 14
Provedení: TT
Uspořádání: diagonální
Dezén: EL08

Odběr novinek