650/65 R38 TL CULTOR RD-03 157D/160A8

Naše cena:

40 557 Kč (s DPH)
33 518 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k12439
Dostupnost: ihned k odeslání

Více o produktu

RD-03

Nová 65% nízkoprofilová pneumatika pro traktory s výkonem do 200 HP

Zvýšená nosnost

Vysoká transportní schopnost

Vynikající záběr, minimální prokluz

Větší kontaktní plocha, snížený tlak na půdu

Snížená spotřeba PHM (nižší odpor valení)

Maximální provozní rychlost 65 km/h

 

MITAS

 Společnost Mitas a.s. z koncernu Trelleborg Group je český výrobce mimosilničních (zemědělských, industriálních, motocyklových) pneumatik. Historie Mitasu sahá až do třicátých let minulého století, kdy se nejprve v Praze a poté i ve Zlíně začaly vyrábět pneumatiky. Dnes Mitas vlastní tři výrobní závody v České Republice, jeden v Srbsku a jeden USA v Charles City ve státě Iowa. Vedle těchto výrobních závodů je Mitas zastoupen ve 14 zemích prostřednictvím svých zahraničních poboček a má vlastní globální prodejní a distribuční síť. Vyrábí a distribuuje pneumatiky pod dvěma značkami: Mitas a Cultor. Společnost MITAS a.s. s ročním obratem 450 mil. eur (r. 2012), je jedním z předních evropských výrobců zemědělských pneumatik a pneumatik pro těžkou stavební techniku.

Mitas se zabývá výrobou zemědělských pneumatik (pro traktory a kombajny), osobních industriálních pneumatik (víceúčelové MPT pneumatiky, radiální OTR pneu pro stavební stroje, vysokozdvihy aj. a motocyklových pneumatik. V roce 2012 přibližně 71 % tržeb společnosti Mitas tvořily zemědělské pláště (značky Mitas, a Cultor), následované industriálními pneumatikami s 23 % a 2 % tvořily tržby z prodeje motocyklových pneumatik. Zbytek tvořil prodej ostatních výrobků a služeb.

Značka Mitas nabízí ucelenou řadu radiálních a diagonální pneumatik pro traktory a vleky a širokou řadu průmyslových, víceúčelových pneumatik (MPT) a pneumatik pro stavební techniku (OTR). Pod značkou Mitas se vyrábí mimosilniční motocyklové pneumatiky a od roku 2013 také silniční radiální pneumatiky. Široká nabídka je doplněna o letadlové pneumatiky. Pneumatiky vyráběné pod značkou Mitas jsou určeny k distribuci do celého světa jako součást originální výbavy od výrobců strojů.

(zdroj : http://www.mitas-tyres.com)

Objednací číslo: 4006330000000
Výrobce: CULTOR
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: ihned k odeslání
Rozměr: 650 x 38
Šířka: 650 palců/mm
Profil: 65
Průměř: 38 palců
Typ: Traktorové/Zemědělské/Zahradní
Hmotnost kola: 195,1 kg
Objem: 2,11 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: RD-03

Odběr novinek