6,00-16 TT CULTOR AS - Front 04 8PR

Naše cena:

2 078 Kč (s DPH)
1 717 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k12512
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

AS-Front04

 Pneumatiky Cultor pro přední kola traktorů jsou vhodné pro řízené osy traktorů. Dezény s podélnými drážkami a vysokým pozitivním zaplněním dezénu pneumatiky zajišťují bezpečnou jízdu a dobré držení stopy.

CULTOR

Prvotřídní radiální a diagonální pneumatiky značky Cultor jsou určeny především pro traktory a další zemědělské stroje. Zákazníci si pod značkou Cultor mohou navíc vybírat také z nabídky industriálních pneumatik, ale také plášťů pro stroje ze segmentů earthmover (EM), skid steer a multipurpose (MPT).

Pneumatiky Cultor se vyrábí v evropských závodech společnosti Mitas, které patří mezi nejmodernější na světě. Nové radiální zemědělské pláště Cultor jsou značeny RD-01, RD-02 a RD-03. Pneumatiky Cultor RD vynikají svou všestranností, výbornému přenosu sil pro vysoký výkon při práci na poli a nabízí vysoký jízdní komfort. V prodeji jsou od prosince 2015. Pod značkou Cultor RD zákazníci získají kvalitní radiální zemědělské pneumatiky s atraktivní cenou a zaujmou tak farmáře, kteří hledají alternativu k prémiovým plášťům.

(zdroj:http://www.cultor-tyres.com.com)

Objednací číslo: 5002600000000
Výrobce: CULTOR
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 6 x 16
Šířka: 6 palců/mm
Průměř: 16 palců
Typ: Traktorové/Zemědělské/Zahradní
Hmotnost kola: 9,2 kg
Objem: 0,088 m3
Počet pláten: 8
Provedení: TT
Uspořádání: diagonální
Dezén: AS - Front 04

Odběr novinek