360/50-15 TL Carlisle Ultra Trac 6PR 99B

TEST

Naše cena:

10 481 Kč (s DPH)
8 662 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k42065
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

Ultra Trac

Pneumatika Carlisle Ultra Trac má specializovaný široký běhoun a šířku průřezu pro minimalizaci tlaku na půdu tím, že rozloží hmotnost na velkou plochu. Pneumatika Carlisle Ultra Trac má méně agresivní vzorek dezénu, který minimalizuje poškození trávníku. Pneumatika Carlisle Ultra Trac se často používá na vybavení a vozidla pro údržbu trávníků na velkých golfových hřištích.

Carlisle Ultra Trac je určen pro zadní kola sekaček a zjistíte, že je to původní vybavení na mnoha řízených sekačkách. Carlisle Ultra Trac je pevná pneumatika pro stroje na údržbu trávníků a zahrad, pneumatika, která poskytuje minimální zhutnění trávy s extra komfortem. Trakční běhoun na Carlisle Ultra Trac je navržen tak, aby poskytoval minimální travní zhutňování na sekačkách a zahradních traktůrcích  a je určen pro použití na zatravněné plochy  jako  jsou například golfová hřiště, fotbalová hřiště, parky a hřbitovy.

Carlisle

Carlisle (USA) je globální diverzifikovaná společnost, která navrhuje, vyrábí a prodává širokou škálu špičkových produktů v oblasti pneumatik, zahrnující zejména mimosilniční pneumatiky pro zahradní techniku, ATV,UTV,vozidla typu Buggy a Quad Bike, motokáry, vozidla pro průmyslové provozy a jiné. Pneumatiky jsou také určeny pro zahradní traktory, sekačky a obraceče sena. Dále také pro sněžné frézy a golfové vozíky.

Objednací číslo: 12500700
Výrobce: Carlisle
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 360 x 15
Šířka: 360 palců/mm
Profil: 50
Průměř: 15 palců
Typ: Traktorové/Zemědělské/Zahradní
Hmotnost kola: 21,50 kg
Objem: 0,179 m3
Počet pláten: 6
Provedení: TL
Uspořádání: diagonální
Dezén: Ultra Trac

Odběr novinek