295/80 R22,5 NR202 152/148M TL Kama M+S

TEST

Naše cena:

11 247 Kč (s DPH)
9 295 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k41137
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

NR202

Nákladní pneumatiky KAMA vyráběné v Rusku se stávají na českém trhu stále více oblíbenější pro jejich skvělý poměr ceny/kvality.

Pneumatiky dosahují při správném použití nájezdů až 200 000 km, následně je lze prořezávat a protektorovat. Díky nízkému valivému odporu dosahují úspor paliva.

Označení M+S umožnuje pneumatiky legálně používat celoročně.

Nová generace pneumatik KAMA NR202 pro hnací nápravy vozidel v regionální provozu s možností dálkové přepravy.

Modulární design zajišťuje nízký hluk, vynikající přilnavost, dokonce i při opotřebení.
Hluboké drážky dezénu umožňují vysoký kilometrový výkon, přičemž design struktury dezénu poskytuje vynikající kontakt s povrchem, zejména v zimních podmínkách, otevřené drážky v ramenech dobře odvádějí vodu a poskytují další kontakt s povrchem.
Nové kostry pneumatik, které jsou velmi odolné vůči poškození, spolu s dezénem, ​​který zabraňuje ulpívání kamínků v drážkách, snižuje riziko mechanického poškození.
Stejně jako ostatní pneumatiky KAMA je to výborný poměr ceny a kvalita. Zkušenosti a testování pneumatik dosahují hranici 250 000 ujetých kilometrů (ve velikosti Rafíka 22,5 "), jakož i ostatní pneumatiky KAMA, což je vynikající poměr mezi kvalitou a cenou.

Ruský výrobce pneumatik Nizhnekamskshina nabízí novou řadu ocelových radiálních nákladních pneumatik s použitím podpory společnosti Continental AG. Společnost začala výrobu na začátku roku 2011.

hlavní přednosti

hluboký dezén jako u prémiových výrobců pneumatik
vysoká odolnost vůči opotřebení
nízká hlučnost
Snížená schopnost zachycování kamínků
konstrukce bočnic snižuje vibrace na minimum
vhodné pro reginálnu i dálkovou přepravu
přesné vedení stopy bez aquaplaningu

Kama

JSC Nizhnekamskshina je největší výrobní společnost, která zaujímá vedoucí postavení mezi výrobci pneumatik v zemích Ruské federace a SNS. Společnost vyrábí pneumatiky KAMA a KAMA EURO. Společnost vyrábí více než 120 velikostí a modelů pneu, včetně těch, vyvinutých odborníky z "Kama" vědeckého a technického centra. JSC "Nizhnekamskshina" je dodavatelem č.1 na ruském trhu, který má homologované pneumatiky pro automobilky v zahraniční např. výrobci vozů Fitat čí Škoda.

Další informace a hodnoty energetických štítků k pneumatikám značky Kama naleznete zde : KAMA - detailní informace pro zákazníky+energetické štítkyKAMA - detailní informace pro zákazníky+energetické štítky [77.97 kB]

 seznam všech dezénů/vzorů pneumatik KAMA k prohlédnutí zde: Kama -seznam dezénů/vzorkůKama -seznam dezénů/vzorků [1354.33 kB]

Objednací číslo: k41137
Výrobce: Kama
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 295 x 22,5
Šířka: 295 palců/mm
Profil: 80
Průměř: 22,5 palců
Typ: Nákladní/VAN
Použití: záběrová
Hmotnost kola: 64,33 kg
Objem: 0,541 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: NR202

Odběr novinek