23x10,50-12 TL Carlisle Multi Trac C/S 4PR 90A4

TEST

Naše cena:

2 529 Kč (s DPH)
2 090 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k42015
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

Multi Trac

Pneumatika pro zahradní techniku, prémiová kvalita. Speciálně vyráběné pro traktory všech druhů, dále také pro profesionální sekačky.

Hloubka dezénu a více gumy na povrchu kontaktní plochy pomáhá tomu aby se zvýšila odolnost proti propíchnutí a delší životnost pneumatiky

Konstrukce ramen minimalizuje poškození trávníku

Titan

Titan International, lídr značky Titan a Goodyear Farm Tire, nabízí celou řadu kol, pneumatik a podvozků pro širokou škálu mimosilničního (teréního) vybavení a vozidel. Se sítí obchodníků po celém světě je společnost Titan globální značkou, na které se mohou výrobci a provozovatelé originálních zařízení spolehnout na trvanlivé výrobky a kvalitní služby.

V provozu od roku 1993 je společnost Titan Tire opravdu domácí společností se zařízeními v Iowě, Illinois a Ohio, kde vyrábí zemědělské pneumatiky pod značkami Goodyear a Titan. Všechny pneumatiky v řadě Titan mají pověst dlouhé životnosti a vynikajícího designu a řemeslného zpracování. Titan vyrábí širokou škálu pneumatik různých velikostí pro zemědělské, stavební, lesnické, těžební a ATV aplikace. Navíc společnost Titan Corporation navrhuje, vyrábí a testuje kola pro tyto typy vozidel.

Objednací číslo: 12500510
Výrobce: Carlisle
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 23X10,50 x 12
Šířka: 23X10,50 palců/mm
Průměř: 12 palců
Typ: Traktorové/Zemědělské/Zahradní
Hmotnost kola: 8,10 kg
Objem: 0,068 m3
Počet pláten: 4
Provedení: TL
Uspořádání: diagonální
Dezén: Multi Trac

Odběr novinek