215/75 R16 TL Event C. ML 609 10PR 116/114R

TEST

Naše cena:

2 417 Kč (s DPH)
1 998 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k42515
Dostupnost: ihned k odeslání

Více o produktu

ML 609

Tato pneumatika patří do kategorie všestranných pneumatik, které jsou určeny pro osobní vozy. Je navržena tak, aby poskytovala dobrý výkon na mokré i suché vozovce a při jízdě v různých klimatických podmínkách.

Dezén je navržen s ohledem na zlepšení přilnavosti a odolnosti proti aquaplaningu. Směs dezénu a vylepšené dezénové bloky také pomáhají zlepšit ovladatelnost a brzdný výkon na mokré vozovce. Tyto pneumatiky také poskytují dobrou životnost a odolnost proti opotřebení.

Event

Event Tyres je značka pneumatik, která se zaměřuje na výrobu kvalitních a spolehlivých pneumatik pro osobní vozy, dodávky a SUV. Tyto pneumatiky jsou vyráběny s cílem poskytnout vynikající výkon a bezpečnost za dostupnou cenu.

Event Tyres se snaží vyhovět potřebám řidičů na všech typech vozovek a v různých klimatických podmínkách. Jejich pneumatiky jsou vybaveny moderními technologiemi, jako jsou například vylepšené dezénové bloky a speciální směs dezénu, které poskytují dobré přilnavosti a odolnost proti aquaplaningu.

Kromě toho se společnost Event Tyres zavazuje k ochraně životního prostředí a zlepšování svých výrobních procesů tak, aby minimalizovala svůj dopad na životní prostředí. Tyto pneumatiky jsou také certifikovány splňující přísné ekologické normy, jako jsou například normy EU pro emise.

Objednací číslo: 14365400
Výrobce: Event
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: ihned k odeslání
Rozměr: 215 x 16
Šířka: 215 palců/mm
Profil: 75
Průměř: 16 palců
Typ: Nákladní/VAN
Hmotnost kola: 16,20 kg
Objem: 0,135 m3
Počet pláten: 10
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: ML 609

Odběr novinek