215/55-14 TL Carlisle Trac Chief 4PR 94A2

TEST

Naše cena:

2 581 Kč (s DPH)
2 133 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k42108
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

Trac Chief

Nový dezén pro kompaktní smykem řízené nakladače s tažným zařízením, přátelský k travnatým plochám pro terénní úpravu a jiné lehké aplikace. Robustní směs běhounu a plochý profil zvyšují tažnost a stabilitu pro běžné úlohy.

Carlisle Trac Chief byl navržen pro zvýšení  tahu,odolnosti proti propíchnutí a oděru a dlouhé životnosti. Carlisle Trac Chief  má zabudovaný chránič ráfku, který chrání oblast rámu před nečistotami. Carlisle Trac Chief  je běžně používán na smykem řízených nakladačích, podvalnících,nakladačích, subkompaktních traktorech, plošinových výtazích a těžkých terénních vysokozdvižných vozících.

Carlisle

Carlisle (USA) je globální diverzifikovaná společnost, která navrhuje, vyrábí a prodává širokou škálu špičkových produktů v oblasti pneumatik, zahrnující zejména mimosilniční pneumatiky pro zahradní techniku, ATV,UTV,vozidla typu Buggy a Quad Bike, motokáry, vozidla pro průmyslové provozy a jiné. Pneumatiky jsou také určeny pro zahradní traktory, sekačky a obraceče sena. Dále také pro sněžné frézy a golfové vozíky.

Objednací číslo: 12598032
Výrobce: Carlisle
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 215 x 14
Šířka: 215 palců/mm
Profil: 55
Průměř: 14 palců
Typ: Stavební/MPT/EM
Hmotnost kola: 10,30 kg
Objem: 0,086 m3
Počet pláten: 4
Provedení: TL
Uspořádání: diagonální
Dezén: Trac Chief

Odběr novinek