20x10,00-8 TL Carlisle Super Lug 4PR 87A4

TEST

Naše cena:

2 236 Kč (s DPH)
1 848 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k41977
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

Super Lug

Špičková pneumatika sortimentu vybavení pro kompaktní traktory či malotraktory různých rozměr i tonáží. Odolná a spolehlivá.

Agresivní, hluboce směrový véčkový dezén poskytuje výjimečnou trakci

Speciální ochranný kryt ráfku udržuje nečistoty od ložisek, čímž redukuje defekty

Široké ramena poskytují vynikající záběr na golfovém greenu, fotbalovém hřišti a jiných travnatých plochách

Skvělá náhrada za prvovýbavu zahradních traktorů

Pneumatiky Carlisle Super Lug mají agresivní běhoun pro značnou trakci. Máme spoustu zákazníků, kteří říkají, že tato pneumatika vypadá, že by mohla být na zadní straně skutečného zemědělského traktoru, což by opravdu téměř být mohla.

Tato pneumatika je skvělá pro majitele, kteří chtějí, aby jejich sekačka fungovala jako mini traktor. Ať už potřebujete odvézt nějaké palivové dříví nebo prohrnout nějaký sníh, tyto pneumatiky nabízejí silnou trakci, kterou je potřeba při přechodu z trávy na hlínu z hlíny do lesa - a podobně.

Pneumatiky Carlisle Super Lug se běžně používají pro traktory na trávu, zahradní traktory, tříkolové jezdecké sekačky, neotáčivé sekačky, sněhové frézy a malé rypadla. Tato pneumatika se používá pro aplikace od výrobců, jako jsou: Bad Boy, Blue Bird, BOB-CAT, Bunton, Dixie Chopper, Dixon Encore, Exmark, Ferris, Grass Hopper, Gravely, Great Dane, Honda, Husqvarna, Hustler, Jacobsen, John Deere, Kawasaki, Kees Lastec, Lesco Ryan, Scag, Snapper, Toro Walker, Woods, Wright Manufacturing, Yazoo, Cub Cadet, Craftsman, Steiner, Yardman, Troy-Bilt, Bolens, MTD, a Simplicity

Carlisle

Carlisle (USA) je globální diverzifikovaná společnost, která navrhuje, vyrábí a prodává širokou škálu špičkových produktů v oblasti pneumatik, zahrnující zejména mimosilniční pneumatiky pro zahradní techniku, ATV,UTV,vozidla typu Buggy a Quad Bike, motokáry, vozidla pro průmyslové provozy a jiné. Pneumatiky jsou také určeny pro zahradní traktory, sekačky a obraceče sena. Dále také pro sněžné frézy a golfové vozíky.

Objednací číslo: 12500357
Výrobce: Carlisle
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 20X10,00 x 8
Šířka: 20X10,00 palců/mm
Průměř: 8 palců
Typ: Traktorové/Zemědělské/Zahradní
Hmotnost kola: 7,60 kg
Objem: 0,063 m3
Počet pláten: 4
Provedení: TL
Uspořádání: diagonální
Dezén: Super Lug

Odběr novinek