195/50 B-10 M-8001 98N TL Maxxis (18x8,0-10)

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

TEST

Aktuální cena na dotaz


Objednací číslo:k41167
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

M8001

Je celoroční pneumatika speciálně vyvinuta pro přívěsy a karavany. Nabízí velmi přijatelný výkon na vozovce.

Maxxis

Od svého založení před více než 50 lety se společnost Maxxis International věnuje výrobě pneumatik, kterým mohou jezdci a řidiči důvěřovat z hlediska kvality a výkonu.

Důvěra v pneumatiky Maxxis sahá od běžných spotřebitelů až po profesionální řidiče a jezdce, kteří se na ně spoléhají při získávání světových a národních šampionátů, olympijských medailí a dalších úspěchů.

Společnost Maxxis byla založena na Tchaj-wanu a začala vyrábět pneumatiky pro jízdní kola a brzy rozšířila svou nabídku o pneumatiky pro osobní a lehké nákladní automobily, čtyřkolky, motocykly, přívěsy a další. Dnes společnost Maxxis distribuuje své výrobky ve více než 180 zemích. 

Maxxis používá nejmodernější technologií na to, aby výrobky společnosti byly špičkové. Společnost má také největší zkušebnu pneumatik v Číně a získává zpětnou vazbu a pomoc od působivé řady sponzorovaných jezdců společnosti, kteří podávají zprávy o výkonnosti pneumatik v těch nejnáročnějších a nejtěžších podmínkách.

Objednací číslo: k41167
Výrobce: Maxxis
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 195 x B10
Šířka: 195 palců/mm
Profil: 50
Průměř: B10 palců
Typ: Nákladní/VAN
Použití: dodávková
Hmotnost kola: 6,02 kg
Objem: 0,051 m3
Provedení: TL
Uspořádání: diagonální
Dezén: M8001

Odběr novinek