16x6,50-8 TL Carlisle Snow Hog 2PR 49A4

TEST

Naše cena:

900 Kč (s DPH)
744 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k41944
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

Snow Hog

Používá se především na sněhových frézkách; lze použít všude tam, kde je potřeba vyšší trakce. Pneumatika s dobrým záběrem na sněhu

Pneumatiky Carlisle Snow Hog mají široký ramenní design, který vám pomůže poskytnout vynikající trakci na trávníku a blátě. Pneumatiky Carlisle Snow Hog mají klasický běhoun Xkového vzoru, který je ideální pro pojízdné/řiditelné sekačky, zahradní traktory, sněhové frézy, kultivátory, ATV a UTV.

Pneumatiky Carlisle Snow Hog jsou primárně určeny pro sněhové frézy, ale jsou speciálně navrženy tak, aby fungovaly v každé situaci, kdy je důležitá vysoká míra trakce. Se svým klasickým dezénem ve tvaru "X" pneumatiky Snow Hog dostanou vynikající trakci ve sněhu a nestabilním terénu. Tyto pneumatiky, vyrobené z vysoce účinných gumových směsí, odolávají poškození z trhlin a odření, čímž jejich odolnost zajišťuje delší životnost pneumatik.

Vlastnosti a výhody

Odolné dlouhodobé materiály

 Kvalitní trakce v každém počasí a terénu

Technologie odolná proti poškození

Carlisle

Carlisle (USA) je globální diverzifikovaná společnost, která navrhuje, vyrábí a prodává širokou škálu špičkových produktů v oblasti pneumatik, zahrnující zejména mimosilniční pneumatiky pro zahradní techniku, ATV,UTV,vozidla typu Buggy a Quad Bike, motokáry, vozidla pro průmyslové provozy a jiné. Pneumatiky jsou také určeny pro zahradní traktory, sekačky a obraceče sena. Dále také pro sněžné frézy a golfové vozíky.

Objednací číslo: 12500249
Výrobce: Carlisle
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 16X6,50 x 8
Šířka: 16X6,50 palců/mm
Průměř: 8 palců
Typ: Traktorové/Zemědělské/Zahradní
Hmotnost kola: 2,82 kg
Objem: 0,024 m3
Počet pláten: 2
Provedení: TL
Uspořádání: diagonální
Dezén: Snow Hog

Odběr novinek