14,00 R24 TL NOKIAN HAKKAPELIITTA LOADER 176A2/ 156 A8

Naše cena:

44 242 Kč (s DPH)
36 564 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k51600
Dostupnost: do 5 dnů

Více o produktu

HAKKAPELIITTA LOADER

Letiště, přístavy, továrny, sklady… místa, která nikdy nespí. Ve dne nebo v noci, v létě nebo v zimě udržují kolové nakladače materiál v pohybu a sníh pryč. Nokian Tyres Hakkapeliitta Loader vám poskytuje zcela novou úroveň trakce na sněhu a ledu – a také odolnost po celý rok. S Nokian Tires Hakkapeliitta Loader vás žádné počasí nezpomalí.

Nokian

Nokian Tyres je celosvětově nejseverněji umístěným výrobcem pneumatik, který zajišťuje bezstarostnou jízdu ve všech podmínkách. Odborné znalosti firmy Nokian vycházejí ze skandinávských kořenů a hodnot. Udržitelná bezpečnost a ekologická šetrnost po celý životní cyklus produktů představují klíčové cíle při vývoji pneumatik Nokian pro osobní vozidla, nákladní vozidla a těžkou techniku. Ke koncernu Nokian patří rovněž síť Vianor, která se specializuje na údržbu vozidel a služby týkající se pneumatik.

V roce 2019 měla společnost Nokian Tyres okolo 4 700 zaměstnanců a čisté tržby přibližně 1,6 miliard eur. Akcie Nokian Tyres jsou obchodovány na burze Nasdaq Helsinki.

Firma Nokian vyrábí vysoce kvalitní pneumatiky pro osobní, užitková a lehká nákladní vozidla. Jsou proslulí především svými inovativními zimními pneumatikami, ale vyvíjí rovněž konkurenceschopné řady letních a celoročních pneumatik. Jako jeden z předních výrobců speciálních pneumatik pro těžkou techniku se zaměřují také na takové segmenty, jako jsou pneumatiky pro lesní hospodářství, zemědělství, nákladní terminály nebo doly.

Nokian Tyres je silná značka, především v severských zemích a v Rusku. Střední Evropa a Severní Amerika pro společnost Nokian představují rostoucí trhy. Inovativní a průkopnické produkty, vysoce kvalitní služby a silná distribuční síť pomáhají zvýšit podíl na trhu v oblastech růstu.

Klíčové produkty Nokian se vyrábí v továrnách ve finském městě Nokia, v ruském městě Vsevoložsk a v americkém městě Dayton. Některé produkty Nokian vyrábějí smluvní výrobci, jejichž továrny odpovídají vysokým standardům výroby společnosti Nokian Tyres.

Firma Nokian Tyres plc byla založena v roce 1988 a kořeny společnosti sahají až do roku 1898, kdy byl postaven Suomen Gummitehdas Oy neboli finský závod na výrobu gumy. 

Objednací číslo: T445691
Výrobce: Nokian
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: do 5 dnů
Rozměr: 14 x 24
Šířka: 14 palců/mm
Profil: 24
Průměř: 24 palců
Typ: Traktorové/Zemědělské/Zahradní
Hmotnost kola: 125,59 kg
Objem: 0,966076923 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: HAKKAPELIITTA LOADER

Odběr novinek