14,00-24 TL NOKIAN HTS G2 E-4 28PR

Naše cena:

56 129 Kč (s DPH)
46 388 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k51586
Dostupnost: do 5 dnů

Více o produktu

HTS G2 E-4

Efektivní manipulace s kontejnery vyžaduje kontrolu a stabilitu. Pneumatiky Nokian Tyres HTS G2 E-4 přispívají ke zvýšení propustnosti terminálu. Díky inovativnímu designu běhounu má pneumatika HTS G2 E-4 nízké hromadění tepla, které snižuje valivý odpor a spotřebu paliva.

Nokian

Nokian Tyres je celosvětově nejseverněji umístěným výrobcem pneumatik, který zajišťuje bezstarostnou jízdu ve všech podmínkách. Odborné znalosti firmy Nokian vycházejí ze skandinávských kořenů a hodnot. Udržitelná bezpečnost a ekologická šetrnost po celý životní cyklus produktů představují klíčové cíle při vývoji pneumatik Nokian pro osobní vozidla, nákladní vozidla a těžkou techniku. Ke koncernu Nokian patří rovněž síť Vianor, která se specializuje na údržbu vozidel a služby týkající se pneumatik.

V roce 2019 měla společnost Nokian Tyres okolo 4 700 zaměstnanců a čisté tržby přibližně 1,6 miliard eur. Akcie Nokian Tyres jsou obchodovány na burze Nasdaq Helsinki.

Firma Nokian vyrábí vysoce kvalitní pneumatiky pro osobní, užitková a lehká nákladní vozidla. Jsou proslulí především svými inovativními zimními pneumatikami, ale vyvíjí rovněž konkurenceschopné řady letních a celoročních pneumatik. Jako jeden z předních výrobců speciálních pneumatik pro těžkou techniku se zaměřují také na takové segmenty, jako jsou pneumatiky pro lesní hospodářství, zemědělství, nákladní terminály nebo doly.

Nokian Tyres je silná značka, především v severských zemích a v Rusku. Střední Evropa a Severní Amerika pro společnost Nokian představují rostoucí trhy. Inovativní a průkopnické produkty, vysoce kvalitní služby a silná distribuční síť pomáhají zvýšit podíl na trhu v oblastech růstu.

Klíčové produkty Nokian se vyrábí v továrnách ve finském městě Nokia, v ruském městě Vsevoložsk a v americkém městě Dayton. Některé produkty Nokian vyrábějí smluvní výrobci, jejichž továrny odpovídají vysokým standardům výroby společnosti Nokian Tyres.

Firma Nokian Tyres plc byla založena v roce 1988 a kořeny společnosti sahají až do roku 1898, kdy byl postaven Suomen Gummitehdas Oy neboli finský závod na výrobu gumy. 

Objednací číslo: T445710
Výrobce: Nokian
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: do 5 dnů
Rozměr: 14 x 24
Šířka: 14 palců/mm
Profil: 24
Průměř: 24 palců
Typ: Traktorové/Zemědělské/Zahradní
Hmotnost kola: 166,861 kg
Objem: 1,283546154 m3
Počet pláten: 28
Provedení: TL
Uspořádání: diagonální
Dezén: HTS G2 E-4

Odběr novinek