110/95-8 TL Carlisle Power Trac 2PR 52A4

TEST

Naše cena:

1 290 Kč (s DPH)
1 066 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k41942
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

Power Trac

Špičková pneumatika sortimentu vybavení pro kompaktní traktory či malotraktory různých rozměr i tonáží. Odolná a spolehlivá.

Pneumatiky Carlisle Power Trac mají dezén do nejnáročnějších podmínek, která přenáší tažnou sílu na zem pro zařízení vyžadující čistou trakci ve sněhu a tvrdé nebo nezpevněné půdě. Tyto pneumatiky Carlisle Power Trac jsou ideální pro širokou škálu aplikací, včetně pojízdných rypadel, zahradních traktorů, sněhových fréz, kultivátorů, ATV a UTV.

Carlisle Power Trac je agresivní trakční pneumatika, zejména pro rypadla, sněhové frézy, kultivátory a zahradní traktory. V případě, že aplikace vyžaduje značnou trakci, je tato pneumatika tou správnou volbou vzhledem k jejímu skvělému dezénu. Na rozdíl od všech ostatních pneumatik je pneumatika Carlisle Power Trac pneumatikou pro provoz mimo vozovku.

Carlisle

Carlisle (USA) je globální diverzifikovaná společnost, která navrhuje, vyrábí a prodává širokou škálu špičkových produktů v oblasti pneumatik, zahrnující zejména mimosilniční pneumatiky pro zahradní techniku, ATV,UTV,vozidla typu Buggy a Quad Bike, motokáry, vozidla pro průmyslové provozy a jiné. Pneumatiky jsou také určeny pro zahradní traktory, sekačky a obraceče sena. Dále také pro sněžné frézy a golfové vozíky.

 

Objednací číslo: 12500235
Výrobce: Carlisle
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 110 x 8
Šířka: 110 palců/mm
Profil: 95
Průměř: 8 palců
Typ: Traktorové/Zemědělské/Zahradní
Hmotnost kola: 2,86 kg
Objem: 0,024 m3
Počet pláten: 2
Provedení: TL
Uspořádání: diagonální
Dezén: Power Trac

Odběr novinek