11,00 R20 TT Otani OH-301 16PR 150/146K

Naše cena:

11 737 Kč (s DPH)
9 700 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k49126
Dostupnost: do 3 dnů

Více o produktu

OH-301

Speciálně konstruovaná struktura dezénu zvyšuje odolnost pneumatik.

Dobře umístěné bloky běhounu poskytují zvýšenou trakci na suchých a mokrých površích

Optimální pevnost patky odolá silnému namáhání a poskytuje stabilní jízdu

OTANI

OTANI je předním výrobcem nákladních a autobusových, radiálních i diagonálních pneumatik v jihovýchodní Asii. Tyto pneumatiky jsou určeny pro různé aplikace, včetně dálkových, terénních a smíšených jízdních podmínek. OTANI zvažuje použití špičkových technologických a výrobních technik ke zvýšení spokojenosti zákazníků.

Značka OTANI byla založena Otani Tire Co. Limited, thajským výrobcem různých typů pneumatik, duší, vložek a protektorů. Společnost zahájila výrobu pneumatik v roce 2008 a stala se největším pneumatikářským průmyslem nejen v Thajsku, ale i v celém regionu jihovýchodní Asie.

V roce 2010 byl "na zelené louce" založen projekt Otani Radials Ltd , s cílem vyrábět radiální pneumatiky pro nákladní vozidla a autobusy, který přeměnil sen o vytvoření jedné z nejlepších výrobních jednotek radiálních pneumatik ve skutečnost. Projekt byl zahájen v nejmodernějším zařízení vybaven nejmodernějším výrobním vybavením a novými technologiemi a impozantní roční kapacitou 1,5 milionu pneumatik.

 

Thajský výrobce pneumatik prodávající pneumatiky pro osobní automobily a nákladní vozidla , který dodává OE (original equipment)  výrobcům jako jsou např. Volvo truck a Mitsubishi.

Společnost Otani má více než 200 dealerů napříč Thajskem.

Další informace a hodnoty energetických štítků k nákladním pneumatikám značky Otani naleznete zde : Otani -detailní informace pro zákazníky + energetické štítkyOtani -detailní informace pro zákazníky + energetické štítky [11420.6 kB]

seznam všech dezénů/vzorků pneumatik OTANI k prohlédnutí zde: OTANI seznam dezénů/vzorkůOTANI seznam dezénů/vzorků [1446.33 kB]

Objednací číslo: k49126
Výrobce: Otani
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: do 3 dnů
Rozměr: 11 x 20
Šířka: 11 palců/mm
Průměř: 20 palců
Typ: Nákladní/VAN
Hmotnost kola: 69 kg
Objem: 0,4 m3
Počet pláten: 16
Provedení: TT
Uspořádání: radiální
Dezén: OH-301

Odběr novinek