11,00 R20 TT MATADOR FR 1 150/146K

Naše cena:

12 158 Kč (s DPH)
10 048 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k11446
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

FR 1

Pneumatika Matador FR-1 je určena zejména na přední nápravy automobilů určených na smíšený provoz. neumatika Matador FR1 je určená k provozu vozidel na krátké vzdálenosti do 80 km, kde je schopná velkých výkonů na silnicích druhé a třetí třídy.

Matador

 Matador vyrábí kvalitní pneumatiky za přijatelnou cenu. Vyrábí pneu pro osobní a užitková, sportovní, offroad, lehké nákladní i nákladní automobily. Matador je značka skupiny CONTINENTAL.

Všestranný profesionál. S pneumatikami Matador, vyvinutými skutečnými odborníky, jste připraveni na jakoukoliv misi. Mnoho let zkušeností Matadoru ve vývoji pneumatik se promítá do dynamických, moderních a hospodárných produktů. S Matadorem jste připraveni na jakoukoliv výzvu. Jako součást prestižního koncernu Continental, má Matador dlouhou tradici plnění požadavků na kvalitu díky vysoké evropské kompetenci v oblasti výroby a technologií.

  • Značka Matador představuje následující klíčové hodnoty: Dynamika: Moderní značka plná energie, velmi aktivní s velkými ambicemi.
  • Zkušenosti: Více než 110 let zkušeností v odvětví výroby pneumatik.
  • Produkty: Široký sortiment pokrývá všechny segmenty a všechny povětrnostní podmínky.

Značka Matador představuje dlouhou tradici, široké portfolio a spolehlivý výkon.

Další informace a hodnoty energetických štítků k nákladním pneumatikám značky Matador naleznete zde : MATADOR -detailní informace pro zákazníky + energetické štítkyMATADOR -detailní informace pro zákazníky + energetické štítky [19.79 kB]

Objednací číslo: 5304210000
Výrobce: Matador
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 11 x 20
Šířka: 11 palců/mm
Průměř: 20 palců
Typ: Nákladní/VAN
Použití: Řízená
Hmotnost kola: 60,673 kg
Objem: 0,5 m3
Provedení: TT
Uspořádání: radiální
Dezén: FR 1

Odběr novinek