12 R22,5 16PR DSR168 150/147M TL Doublestar

TEST

Naše cena:

4 356 Kč (s DPH)
3 600 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k40955
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

DSR168

Radiální vodicí pneumatika pro náklad.

Doublestar

Jako 98 letá společnost je Doublestar jedinou státem vlastněnou kotovanou společností na výrobu pneumatik v provincii Šan-tung a novým předsedou pneumatikářské pobočky China Rubber Industry Association. Doublestar se stává mezinárodní skupinou podniků s integrací výroby pneumatik, chytrého vybavení, chytré logistiky (např. Robot) a chytrého cyklického využití odpadní pryže.


V posledních letech společnost Doublestar zahájila novou cestu „Splnění druhého závazku a vytvoření světově proslulé značky Doublestar“. Doublestar využívá příležitosti čtvrté průmyslové revoluce a urychluje inteligentní transformaci a stává se první společností, která zakládá chytrou továrnu „Industry 4.0“ v globálním pneumatikářském průmyslu pro všechny procesní operace, a proto kultivuje tři nová průmyslová odvětví – chytrá zařízení, chytrou průmyslovou logistiku a inteligentní cyklické využití odpadní pryže.


Díky inovacím a inteligentní transformaci byl Doublestar ohodnocen jako modelový podnik celého průmyslového řetězce „Kultivace značky“, „Technologické inovace“, „Srovnání kvality“, „Inteligentní výroba“, „Zelená výroba“ a „Transformace služeb“. což z něj činí jediný ze všech čínských podniků, který v posledních pěti letech získal čtyři národní vyznamenání schválená čínským ministerstvem průmyslu a informačních technologií. Je také známá jako „vůdce čínské inteligentní výroby pneumatik“ a jediný podnik v historii čínského pneumatikářského průmyslu, který byl hodnocen jako „národní podnik s pokročilým modelem produktivity“.
Již tři po sobě jdoucí roky je Doublestar zařazena mezi „500 nejvlivnějších značek Asie“ a „500 nejhodnotnějších značek Číny“; oba jsou jedničkou mezi všemi čínskými výrobci pneumatik.


Aby bylo možné dále vybudovat podnik světové třídy ve větším měřítku, spustila Doublestar Group v roce 2016 plán akvizice společnosti Kumho Tire v Jižní Koreji. Dne 6. července 2018 byla akvizice uzavřena. Doublestar, který drží 45 % akcií, je ovládajícím akcionářem Kumho Tire a stal se světovou top 10 a největším čínským výrobcem pneumatik.

Objednací číslo: k40955
Výrobce: Doublestar
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 12 x 22,5
Šířka: 12 palců/mm
Průměř: 22,5 palců
Typ: Nákladní/VAN
Použití: vodící
Hmotnost kola: 64 kg
Objem: 0,538 m3
Počet pláten: 16
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: DSR168

Odběr novinek