7,50-20 14PR CR948 130/126J TT ChaoYang SET

TEST

Naše cena:

5 593 Kč (s DPH)
4 622 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k41439
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

CR948

Nákladní diagonální pneumatika určená na přední, zadní nápravu i přívěs.

CR948

ChaoYang CR948 je typ pneumatiky vyráběný společností ChaoYang Tyre, čínskou společností zabývající se výrobou pneumatik. Tyto pneumatiky se používají hlavně v průmyslových aplikacích, jako jsou například nákladní automobily a stavební stroje. CR948 jsou charakterizovány vysokou odolností, spolehlivostí a bezpečností, což je důležité pro řidiče, kteří vyžadují kvalitní a spolehlivé pneumatiky.

CHAOYANG

Společnost Chaoyang Tire je čínský výrobce pneumatik s hlavním sídlem v městě Chaoyang v provincii Liaoning. Společnost byla založena v roce 1965 a od té doby se stala jedním z předních výrobců pneumatik v Číně a na světě.

Chaoyang Tire vyrábí širokou škálu typů pneumatik, včetně osobních pneumatik, nákladních pneumatik, zemědělských pneumatik, pneumatik pro off-road aplikace a speciálních pneumatik. Společnost také vyrábí výrobky související s pneumatikami, jako jsou duše a disky.

Chaoyang Tire se snaží poskytovat svým zákazníkům vysokou kvalitu a spolehlivost svých výrobků a zároveň zachovávat nízké náklady. K dosažení těchto cílů se společnost zaměřuje na výzkum a vývoj, inovace a rozšiřování svých výrobních základen.

Chaoyang Tire je mezinárodně uznávanou společností a její výrobky se prodávají v mnoha zemích po celém světě. Společnost se snaží rozšiřovat svou působnost a stát se jedním z předních světových výrobců pneumatik.

Objednací číslo: k41439
Výrobce: ChaoYang
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 7,50 x 20
Šířka: 7,50 palců/mm
Průměř: 20 palců
Typ: Nákladní/VAN
Hmotnost kola: 31,264 kg
Objem: 0,263 m3
Počet pláten: 14
Provedení: TT
Uspořádání: diagonální
Dezén: CR948

Odběr novinek