315/80 R22,5 TL Sailun SFR1 18PR 156/150L 3PMSF

TEST

Naše cena:

12 496 Kč (s DPH)
10 327 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k49194
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

SFR1

Sailun SFR1 je směrově řízená pneumatika vhodná pro nákladní automobily a autobusy na střední a dlouhé vzdálenosti, které jezdí po kvalitních silnicích. Má složení běhounové směsi navržené tak, aby zlepšovalo odolnost proti drhnutí, spolu s jedinečnou konstrukcí ramen a hlubšími ramenními drážkami, které pomáhají předcházet abnormálnímu opotřebení pneumatiky.

Rozšířený povrch pneumatiky Sailun SFR1 zajišťuje lepší kontaktní plochu běhounu s vozovkou a tím lepší ovladatelnost. Mezi další hlavní vlastnosti patří: mělké dezénové drážky, které zajišťují pneumatikám silnou přilnavost a odolnost proti smyku; rozšířená běhounová plocha, která zajišťuje rovnoměrný přítlak pro lepší ovladatelnost; klikatý vzorek na spodní části dezénových drážek, který poskytuje lepší ovladatelnost.

SAILUN

První pneumatiky čínského výrobce Sailun se stáhly z výrobní linky v roce 2001. Nyní Sailun prodává přes 30 milionů pneumatik ročně ve více než 50 zemích světa. Úžasný růst společnosti Sailun přišel z velké části díky hlubokému porozumění zákazníkům a závazku vůči základním hodnotám společnosti Sailun. Sailun chápe, že potřebujete pneumatiku, která zapadá do vašeho rozpočtu, ale také funguje. Proto společnost Sailun byla postavena kolem 3 základních hodnot, které odpovídají vašim prioritám. Potřebujete kvalitní produkt a služby, kterým můžete důvěřovat,  potřebujete také aby jste se mohli s důvěrou a pochopením obrátit na výrobce vámi zakoupeného zboží, v případě že není vše jak má být. To jsou 3 základní hodnoty společnosti Sailun: kvalita, důvěra a podpora.

Objednací číslo: 11066356
Výrobce: Sailun
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 315 x 22,5
Šířka: 315 palců/mm
Profil: 80
Průměř: 22,5 palců
Typ: Nákladní/VAN
Hmotnost kola: 70,01 kg
Objem: 0,583 m3
Počet pláten: 18
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: SFR1

Odběr novinek