315/80 R22,5 TL Otani OH-312 156/150K

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Naše cena:

12 977 Kč (s DPH)
10 725 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k11172
Dostupnost: ihned k odeslání

Více o produktu

OH-312

Otevřená konstrukce ramene, která zajišťuje rychlejší odvod vody a zajišťuje dobrou přilnavost na silnici

Hlubší a širší drážky zvyšují počet najetých kilometrů a prodlužují životnost

Hluboký vzorek, směs odolná proti proříznutí a propíchnutí odolává drsným podmínkám při použití na štěrku nebo stavbách

Agresivní dezén běhounu, který poskytuje vynikající trakci v náročných podmínkách

OTANI

OTANI je předním výrobcem nákladních a autobusových, radiálních i diagonálních pneumatik v jihovýchodní Asii. Tyto pneumatiky jsou určeny pro různé aplikace, včetně dálkových, terénních a smíšených jízdních podmínek. OTANI zvažuje použití špičkových technologických a výrobních technik ke zvýšení spokojenosti zákazníků.

Značka OTANI byla založena Otani Tire Co. Limited, thajským výrobcem různých typů pneumatik, duší, vložek a protektorů. Společnost zahájila výrobu pneumatik v roce 2008 a stala se největším pneumatikářským průmyslem nejen v Thajsku, ale i v celém regionu jihovýchodní Asie.

V roce 2010 byl "na zelené louce" založen projekt Otani Radials Ltd , s cílem vyrábět radiální pneumatiky pro nákladní vozidla a autobusy, který přeměnil sen o vytvoření jedné z nejlepších výrobních jednotek radiálních pneumatik ve skutečnost. Projekt byl zahájen v nejmodernějším zařízení vybaven nejmodernějším výrobním vybavením a novými technologiemi a impozantní roční kapacitou 1,5 milionu pneumatik.

 

Thajský výrobce pneumatik prodávající pneumatiky pro osobní automobily a nákladní vozidla , který dodává OE (original equipment)  výrobcům jako jsou např. Volvo truck a Mitsubishi.

Společnost Otani má více než 200 dealerů napříč Thajskem.

Další informace a hodnoty energetických štítků k nákladním pneumatikám značky Otani naleznete zde : Otani -detailní informace pro zákazníky + energetické štítkyOtani -detailní informace pro zákazníky + energetické štítky [11420.6 kB]

seznam všech dezénů/vzorků pneumatik OTANI k prohlédnutí zde: OTANI seznam dezénů/vzorkůOTANI seznam dezénů/vzorků [1446.33 kB]

Objednací číslo: k11172
Výrobce: Otani
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: ihned k odeslání
Rozměr: 315 x 22,5
Šířka: 315 palců/mm
Profil: 80
Průměř: 22,5 palců
Typ: Nákladní/VAN
Hmotnost kola: 70 kg
Objem: 0,4 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: OH-312

Odběr novinek