315/80 R22,5 TL Apollo Endutrax MD 18PR 156/150K 3PMSF

TEST

Naše cena:

12 635 Kč (s DPH)
10 442 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k46092
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

V různých rozměrech, může mít pneumatika rozdílný počet drážek.

Endutrax MD

Vázací tyče ve tvaru čepičky umožňují samočištění pneumatik pro lepší trakci a stabilitu. Vynikající trakce v blátě a hlíně. Pokročilá směs poskytuje o 11 % vyšší odolnost proti prořezávání a odštěpování než regionální hnací pneumatika, což zajišťuje spolehlivost v drsném terénu. Odolnost proti proříznutí a odštěpkům. Extra 14% tlumicí guma mezi běhounem a pásy ve srovnání s regionální pneumatikou pro všechna kola. Vyhazovače kamenů zvyšují odolnost proti nárazu a zvyšují potenciál protektorování. Vysoká odolnost proti nárazu.

APOLLO TYRES

Pneumatiky Apollo se vyrábějí v Indii a Evropě a jsou k dispozici ve všech kategoriích, včetně užitkových, osobních, dvoukolových, zemědělských a průmyslových vozidel.

Filozofie značky Apollo Tyres spočívá v tom, že svým zákazníkům poskytuje nové možnosti volby, které jim umožní mít vše pod kontrolou a pomohou jim zdolat cestu před sebou. Apollo umožňuje jednotlivcům dosáhnout jejich vlastního potenciálu, pokud jde o řízení a všechny oblasti života, což se odráží v jejím sloganu "go the distance".

Geneze společnosti Apollo Tyres, kterou si vybrali světoví a indičtí výrobci originálního vybavení pro automobily, sahá do poloviny 70. let, kdy byla představena první firemní identita. Znamenala vášeň, agresivitu a odhodlání dosáhnout dokonalosti ve všech oblastech.

Objednací číslo: 10566470
Výrobce: Apollo
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 315 x 22,5
Šířka: 315 palců/mm
Profil: 80
Průměř: 22,5 palců
Typ: Nákladní/VAN
Hmotnost kola: 76,16 kg
Objem: 0,635 m3
Počet pláten: 18
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: Endutrax MD

Odběr novinek