315/80 R22,5 TL Apollo Endutrax MA 18PR 156/150K 3PMSF

TEST

Naše cena:

12 397 Kč (s DPH)
10 245 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k46091
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

V různých rozměrech, může mít pneumatika rozdílný počet drážek.

Endutrax MA

Pokročilá směs poskytuje o 11 % vyšší odolnost proti proříznutí a odštěpkům než regionální celoplošné pneumatiky a zajišťuje spolehlivost v náročném terénu. Dodatečná 14% tlumicí guma mezi běhounem a pásy ve srovnání s regionální celoplošnou pneumatikou zvyšuje odolnost proti nárazu a potenciál protektorování. Zvýšená odolnost proti nárazu a potenciál pro více protektorů. Ramenní zářezy a hluboké blokové dvojité lamely zajišťují pokročilou ovladatelnost. Vynikající přilnavost a kontrola.

APOLLO TYRES

Pneumatiky Apollo se vyrábějí v Indii a Evropě a jsou k dispozici ve všech kategoriích, včetně užitkových, osobních, dvoukolových, zemědělských a průmyslových vozidel.

Apollo Tyres jako filozofie značky věří, že svým zákazníkům poskytuje nové možnosti volby, které jim dávají kontrolu nad situací a pomáhají jim zdolávat cesty před sebou. Apollo umožňuje jednotlivcům dosáhnout jejich vlastního potenciálu, pokud jde o řízení a všechny oblasti života, což se odráží v jejím sloganu "go the distance".

Geneze společnosti Apollo Tyres, kterou si vybrali světoví a indičtí výrobci originálního vybavení pro automobily, sahá do poloviny 70. let, kdy byla představena první firemní identita. Znamenala vášeň, agresivitu a odhodlání dosáhnout dokonalosti ve všech oblastech.

Objednací číslo: 10566465
Výrobce: Apollo
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 315 x 22,5
Šířka: 315 palců/mm
Profil: 80
Průměř: 22,5 palců
Typ: Nákladní/VAN
Hmotnost kola: 69,35 kg
Objem: 0,578 m3
Počet pláten: 18
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: Endutrax MA

Odběr novinek