315/70 R22,5 TL Apollo Endurace RD 18PR 154/150L 3PMSF

TEST

Naše cena:

12 753 Kč (s DPH)
10 540 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k46089
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

V různých rozměrech, může mít pneumatika rozdílný počet drážek.

Endurace RD

Optimalizovaná stopa zajišťuje vynikající přilnavost za mokra díky rovnoměrnému rozložení tlaku. Vynikající trakce za všech povětrnostních podmínek. Zesílený plášť přináší 2,6krát větší výdrž, než je stanoveno evropskými předpisy, a zvyšuje tak potenciál protektorování. Pokročilá směs s pomalým opotřebením zajišťuje vysoký kilometrový výkon a dlouhou životnost.

APOLLO TYRE

Pneumatiky Apollo se vyrábějí v Indii a Evropě a jsou k dispozici ve všech kategoriích, včetně užitkových, osobních, dvoukolových, zemědělských a průmyslových vozidel.

Filozofie značky Apollo Tyres spočívá v tom, že svým zákazníkům poskytuje nové možnosti volby, které jim umožní mít vše pod kontrolou a pomohou jim zdolat cestu před sebou. Apollo umožňuje jednotlivcům dosáhnout jejich vlastního potenciálu, pokud jde o řízení a všechny oblasti života, což se odráží v jejím sloganu "go the distance".

Geneze společnosti Apollo Tyres, kterou si vybrali světoví a indičtí výrobci originálního vybavení pro automobily, sahá do poloviny 70. let, kdy byla představena první firemní identita. Znamenala vášeň, agresivitu a odhodlání dosáhnout dokonalosti ve všech oblastech.

Objednací číslo: 10566455
Výrobce: Apollo
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 315 x 22,5
Šířka: 315 palců/mm
Profil: 70
Průměř: 22,5 palců
Typ: Nákladní/VAN
Hmotnost kola: 70,73 kg
Objem: 0,589 m3
Počet pláten: 18
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: Endurace RD

Odběr novinek