315/60 R22,5 MultiDrive D2 18PR 152/148M TL Goodride M+S (CM335)

TEST

Naše cena:

8 652 Kč (s DPH)
7 150 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k48347
Dostupnost: ihned k odeslání

Více o produktu

Multidrive D2

Nákladní radiální záběrová pneumatika.

MultiDrive D2 má speciální dezén s velkými bloky, které zlepšují přilnavost a trakci v různých podmínkách, a to včetně mokrých a sněhových silnic. Tato pneumatika je také navržena pro dlouhou životnost, což znamená, že nabízí vysokou odolnost proti opotřebení a praskání.

Kromě toho je MultiDrive D2 navržena s ohledem na úsporu paliva, což vede ke snížení nákladů na palivo. Tato pneumatika má nízký valivý odpor a přispívá k menší emisi CO2.

Goodride/Westlake

Goodride/Westlake je čínská značka pneumatik, vyrábí je Hangzhou Zhongce Rubber Company se sídlem a továrnou ve městě Chang-čou. Společnost ZC Rubber se věnuje výrobě různých hodnotných pneumatik zahrnujících pneumatiky pro nákladní automobily, osobní automobily, průmyslové pneumatiky, terénní pneumatiky, zemědělské pneumatiky, pneumatiky pro jízdní kola, motocykly a čtyřkolky.
ZC Rubber se zaměřuje na zdokonalování konstrukce, složení a výkonu běhounu pneumatiky na základě pokročilých technologií a svého mezinárodního výzkumného a vývojového týmu, který zahrnuje japonské a korejské odborníky.

Společnost ZC Rubber provozuje v dílnách inteligentní výrobní systém, který jí pomáhá šetřit náklady, celkovou spotřebu práce a energie a zvyšovat efektivitu výroby. Také společnost ZC Rubber bere svou odpovědnost za ochranu životního prostředí velmi vážně a vynakládá miliony na ochranu životního prostředí během výroby, aby chránila zdraví pracovníků a dosáhla ekologičtějších výrobků.

Objednací číslo: k48347
Výrobce: Goodride
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: ihned k odeslání
Rozměr: 315 x 22,5
Šířka: 315 palců/mm
Profil: 60
Průměř: 22,5 palců
Typ: Nákladní/VAN
Použití: záběrová
Hmotnost kola: 57,5 kg
Objem: 0,483 m3
Počet pláten: 18
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: MultiDrive D2

Odběr novinek