235/65 R16C SW612 115/113R TL Westlake (Goodride)

TEST

Naše cena:

2 689 Kč (s DPH)
2 222 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k41480
Dostupnost: ihned k odeslání

Více o produktu

SW612

Zimní pneumatika pro nákladní vozy a dodávky. Vyznačuje se moderním dezénem sestávajícího se z mohutných dezénových bloků zajišťujících pneumatice stabilitu ve vyšších rychlostech a zatížení. Lamelová struktura pak poskytuje oporu při jízdě na sněhu a ledu. 

Westlake

Důvtipní spotřebitelé hledají každodenní hodnotu a pneumatika WESTLAKE TYRES přináší nekompromisní závazek k dokonalé rovnováze mezi jejich pneumatikami – výkon, hodnota a kvalita. WestLake Tyres nabízí rozsáhlou řadu, která pokrývá aplikace pro osobní, výkonnostní, lehká nákladní vozidla, SUV a CUV, všechny vytvořené jedním z největších výrobců pneumatik na světě.

Prodává Tireco, Inc., americká marketingová a distribuční společnost se soukromými značkami. Společnost Tireco, Inc., založená v roce 1972, se stala lídrem v oboru spotřebních, komerčních a speciálních pneumatik, stejně jako tažných a zakázkových kol. Dnes má Tireco, Inc. centrálu v Gardeně v Kalifornii a má rozsáhlou síť národních prodejců/distributorů a provozuje jeden z největších skladů pneumatik v zemi ve Fontaně v Kalifornii. Společnost Tireco, Inc. je odhodlána poskytovat prodejcům výjimečné služby a kvalitní produkty za vynikající hodnotu.

Objednací číslo: k41480
Výrobce: Westlake
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: ihned k odeslání
Rozměr: 235 x 16C
Šířka: 235 palců/mm
Profil: 65
Průměř: 16C palců
Typ: Nákladní/VAN
Použití: dodávková
Hmotnost kola: 15,4 kg
Objem: 0,129 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: SW612

Odběr novinek