235/65 R16C SC328 8PR 115/113R TL Goodride DOT 2015

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

TEST

Aktuální cena na dotaz


Objednací číslo:k41308
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

CS328

Je letní pneumatika ekonomické třídy určená pro dodávky. Má symetrickou strukturu běhounu. Široké drážky umožňují velmi dobrý odvod vody zpod líce pneumatiky, což snižuje riziko aquaplaningu. Model byl oproti svému předchůdci řádně zesílen. Zesílené boky a ramena pneumatiky ji chrání před mechanickým poškozením. Charakteristické klikaté střihy umožňují zachovat trakci na mokrém povrchu. Kombinace vhodných plastů přispívá k velmi dobré odolnosti pneumatiky a moderní běhounová směs prodlužuje její životnost.

Goodride/Westlake

Goodride/Westlake je čínská značka pneumatik, vyrábí je Hangzhou Zhongce Rubber Company se sídlem a továrnou ve městě Chang-čou. Společnost ZC Rubber se věnuje výrobě různých hodnotných pneumatik zahrnujících pneumatiky pro nákladní automobily, osobní automobily, průmyslové pneumatiky, terénní pneumatiky, zemědělské pneumatiky, pneumatiky pro jízdní kola, motocykly a čtyřkolky.
ZC Rubber se zaměřuje na zdokonalování konstrukce, složení a výkonu běhounu pneumatiky na základě pokročilých technologií a svého mezinárodního výzkumného a vývojového týmu, který zahrnuje japonské a korejské odborníky.

Společnost ZC Rubber provozuje v dílnách inteligentní výrobní systém, který jí pomáhá šetřit náklady, celkovou spotřebu práce a energie a zvyšovat efektivitu výroby. Také společnost ZC Rubber bere svou odpovědnost za ochranu životního prostředí velmi vážně a vynakládá miliony na ochranu životního prostředí během výroby, aby chránila zdraví pracovníků a dosáhla ekologičtějších výrobků.

 

Objednací číslo: k41308
Výrobce: Goodride
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 235 x 16C
Šířka: 235 palců/mm
Profil: 65
Průměř: 16C palců
Typ: Nákladní/VAN
Použití: dodávkové
Hmotnost kola: 15,88 kg
Objem: 0,133 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: SC328

Odběr novinek