185/65 R15 TL Imperial Ecodriver 3 92T pneumatiky pro trajlery

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Naše cena:

1 513 Kč (s DPH)
1 250 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k9531
Dostupnost: ihned k odeslání

Více o produktu

Ecodr.3

 Pneumatiky značky Imperial patří do ekonomického segmentu a bodují tak zejména nízkou cenou. Letní model EcoDriver 3 pro vozy nižší a střední třídy je od roku 2013 pokračovatelem modelu, který v souladu s posledními trendy šetří životní prostředí.

 Výhody letních pneu Imperial EcoDriver 3:

Velmi nízká cena a slušná kvalita

Odolnost proti aquaplaningu

Tichá a komfortní jízda

 Letní pneumatika Imperial EcoDriver 3 má moderní asymetrický vzorek. Dominují mu celkem čtyři obvodové drážky, které jsou doplněny šikmými drážkami v ramenní oblasti na vnějšku i vnitřku. Zaoblené lamely jsou také uvnitř dvou pásů mezi obvodovými drážkami.

Díky nim pneumatika velmi dobře odvádí vodu a eliminuje tak riziko vzniku aquaplaningu. Zároveň je dostatečně tuhá a nabízí tak skvělou ovladatelnost. Velkým plusem je také nízká hlučnost, díky níž je jízda komfortní a hlavně nízká cena.

Pokud chcete levnou pneumatiku se solidní kvalitou, s Imperial EcoDriver 3 neuděláte chybu!

Imperial

Imperial je relativně nová značka pneumatik založená v roce 2012. Stojí za ní belgická rodinná firma Deldo, čelní evropský prodejce pneumatik, mající ve svém portfoliu své privátní značky jako Atlas, Fortuna, Minerva, Superia či Tristar.

Kdo vyrábí pneumatiky Imperial .Imperial spadá mezi značky společnosti Deldo, stejně jako Minerva nebo Tristar. S logem Imperial se vyrábí pneumatiky pro osobní a užitková vozidla nebo pro auta SUV. Na trh se dodávají jak v zimním, tak v letním provedení.

Objednací číslo: 19945432
Výrobce: Imperial
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: ihned k odeslání
Rozměr: 185 x 15
Šířka: 185 palců/mm
Profil: 65
Průměř: 15 palců
Typ: Nákladní/VAN
Hmotnost kola: 13 kg
Objem: 0,02 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: Ecodr.3

Odběr novinek