175/70 R13 TL Maxxis MA-PW 82T M+S

TEST

Naše cena:

963 Kč (s DPH)
796 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k46100
Dostupnost: ihned k odeslání

Více o produktu

MA-PW

Pneumatika MA-PW od Maxxis je pneumatika určená pro vozidla střední a vyšší třídy s vysokým výkonem, jako jsou sportovní vozy a luxusní limuzíny. Tato pneumatika je navržena tak, aby poskytovala vynikající jízdní vlastnosti v suchých i mokrých podmínkách.

Pneumatika MA-PW má asymetrický dezén, který zvyšuje trakci a stabilitu v zatáčkách a zlepšuje brzdnou výkonost na mokrém povrchu. Tato pneumatika má také vylepšenou konstrukci s více vrstvami, která zvyšuje odolnost proti poškození a prodlužuje její životnost.

Pneumatika MA-PW je vyrobena z vysokokvalitních materiálů a používá technologie jako je "Silica Rich Compound" a "Jointless Spiral Winding", což zajišťuje vynikající trakci a stability v širokém rozmezí teplot a rychlostí.

Maxxis

Společnost Maxxis Internatinal vyrábí pneumatiky nejen pro osobní a nákladní automobily ale i pro veškerá terénní a závodní vozidla, motocykly, čtyrkolky, jizdní kola a v programu společnosti nechybí také pneumatiky pro vozidla k ošetřování travnatých ploch a zahradních areálů, trajlery a vozidla průmyslového charakteru. Společnost Maxxis považuje za svůj hlavní cíl bezpečnost, provedení a prvotřídní kvalitu všech druhů pneumatik, které vyrábí.

Objednací číslo: 10745115
Výrobce: Maxxis
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: ihned k odeslání
Rozměr: 175 x 13
Šířka: 175 palců/mm
Profil: 70
Průměř: 13 palců
Typ: Nákladní/VAN
Hmotnost kola: 7,20 kg
Objem: 0,06 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: MA-PW

Odběr novinek