1300x530-533 12PR 156F VI-3 TT Nortec SET

TEST

Naše cena:

15 307 Kč (s DPH)
12 650 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k41602
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

VI-103

Pneumatika VI-3 od Nortec je pneumatikou určenou pro nákladní vozidla. Je to letní pneumatika, která se vyznačuje dobrou trakcí na suchu a mokru, což zvyšuje bezpečnost při řízení. Tato pneumatika také poskytuje pohodlnou a tichou jízdu, což je pro dlouhé trasy velmi důležité.

Nortec

Společnost Nortec je výsledkem významného přínosu znalostí, zkušeností, času, práce a investic. Nejlepším oceněním pro tým Nortec je vděčný zákazník, který je s výběrem naší společnosti naprosto spokojen. V současné době jsou výrobky Nortec dodávány do zahraničí a distribuovány na tuzemský trh prostřednictvím dealerských společností a zastoupení vlastní federální sítě pneuservisních center POSHK.

Výrobní závod společnosti Nortec se nachází v Rusku. Hotová pneumatika je dodávána zákazníkovi ze závodu, který je pro většinu zákazníků znám jako Altay Tire Combinat (ASHK). Dlouhodobé evropské zkušenosti, zajištění společnosti pracovními silami a moderním vybavením umožňují výrobu spolehlivých pneumatik odpovídajících mezinárodnímu ekologickému standardu. Rozvoj společnosti je každoročně udržován intenzivními investicemi zaměřenými na školení zaměstnanců, modernizaci zařízení a technologický pokrok.

V-103

Voltyre

Tento ruský výrobce se specializuje především na zemědělské pneumatiky a je to na nich znát, jsou propracované do posledního detailu. Všeobecným rysem ruských pneumatik je vždy robustní konstrukce kostry i běhounu. Díky kvalitním pneumatikám můžete ušetřit čas i peníze.Specialita značky Votlyre je pneumatika 10.0/75 15,3 na UNC, Bobcat (bobík) další smykové nakladače, která nemá mezi levnějšími výrobci konkurenci.

Objednací číslo: k41602
Výrobce: NORTEC
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 1300 x 533
Šířka: 1300 palců/mm
Profil: 530
Průměř: 533 palců
Typ: Nákladní/VAN
Hmotnost kola: 109,8 kg
Objem: 0,923 m3
Počet pláten: 12
Provedení: TT
Uspořádání: diagonální
Dezén: V-103

Odběr novinek