31x11,50-15 TL Maxxis M-8080 Mudzilla LT 6PR 110K

TEST

Naše cena:

7 429 Kč (s DPH)
6 140 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k41835
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

M-8080

 Maxxis Mudzilla M8080 je odolná a silná 4x4 pneumatika. Nabízí vynikající schopnost samočištění. Speciální konstrukce běhounu a drážka umožňují flexibilitu jízdy i při strmějším terénu.

OFFROAD - 4x4 - SUV - PNEU - PNEUMATIKA - CELOROČNÍ - M+S nahrazeno označením POR

 MAXXIS MUDZILLA  M8080 BIAS P.O.R. je extrémní celoroční terénní pneumatika speciální konstrukce, která byla prvotně vytvořena pro extrémní zatížení v těžkém terénu. Pneumatika má diagonální konstrukci, zesílené a žebrované bočnice minimalizují její proražení. Tento typ pneumatiky je vhodný pro výpravy v poměru terén 90% - silnice 10%.

 Označení P.O.R. je zkratka Profesinal OffRoad, pneumatika je homologována pro použití na pozemních komunikacích a dle nové vyhlášky je schválena pro provoz i v zimních měsících. Pneumatiky označené P.O.R. nemají energetické štítky. 

 Terénní pneumatika M-8080 Mudzilla pro extrémní podmínky nabízí nejlepší jízdní vlastnosti a vynikající terénní trakci. Špatné, rozryté, kamenité silnice (písek, bláto, štěrk) stejně jako extrémní povětrnostní podmínky (bahno, břečka, sníh) jsou jeho branže

Extrémní trakce, ovladatelnost na nezpevněných půdách a náročné manévry, minimalizace bočního skluzu v terénu je zaručena samočistícím sofistikovaným speciálním blokovým dezénem. Robustní terénní pneumatika s vysokou životností, pevností je ideálním partnerem pro extrémní jízdu v terénu

Maxxis

Společnost Maxxis Internatinal vyrábí pneumatiky nejen pro osobní a nákladní automobily ale i pro veškerá terénní a závodní vozidla, motocykly, čtyrkolky, jizdní kola a v programu společnosti nechybí také pneumatiky pro vozidla k ošetřování travnatých ploch a zahradních areálů, trajlery a vozidla průmyslového charakteru. Společnost Maxxis považuje za svůj hlavní cíl bezpečnost, provedení a prvotřídní kvalitu všech druhů pneumatik, které vyrábí.

Objednací číslo: 10711665
Výrobce: Maxxis
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 31x11,50 x 15
Šířka: 31x11,50 palců/mm
Průměř: 15 palců
Typ: ATV
Hmotnost kola: 24,00 kg
Objem: 0,2 m3
Počet pláten: 6
Provedení: TL
Uspořádání: diagonální
Dezén: M-8080

Odběr novinek