14,9 R28 134A8/131B TL MICHELIN AGRIBIB Standardní traktorové pneumatiky

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Naše cena:

26 995 Kč (s DPH)
18 897 Kč (s DPH)
15 617 Kč ( bez DPH)

Ušetříte: 8 098 Kč (30%)


Objednací číslo:k5979
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

AGRIBIB

Vynikající životnost

Hluboké výstupky, redukuje prokluzy a optimalizované gumové směsi přispívají ke snížení opotřebení a výrazně zvyšují životnost této pneumatiky.

Vysoká výkonnost

Vzorek běhounu zůstane zachován i při opotřebení

Díky ostrému svislému oku umožňuje MICHELIN AGRIBIB udržet trakci i v době, kdy se pneumatika opotřebovává a používá. S hlubokými oky a širokým potiskem poskytuje tato pneumatika pro traktory vynikající trakci v suchých i mokrých podmínkách a současně s nízkým tlakem na půdu a zlepšením ochrany půdy.

MICHELIN

V roce 1889 bratři André a Edouard Michelin započali neuvěřitelnou lidskou a průmyslovou odyseu neustálého vývoje inovačních postupů vedoucích k moderním dopravním řešením tzv. klíč ke svobodě a ekonomickému rozvoji. Česká pobočka Michelinu byla založena 31. ledna 1995 jako součást skupiny Michelin. Je součástí zóny HTSS, s centrálou v maďarské Budapešti. Aby skupina Michelin lépe porozuměla trhu a potřebám svých zákazníků, je uspořádána podle produktových řad, přičemž každá z nich se věnuje jedné oblasti zájmu a disponuje vlastními marketingovými, výrobními a vývojovými zdroji.

Objednací číslo: 112235
Výrobce: Michelin Agro
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 14,9 x 28
Šířka: 14,9 palců/mm
Profil: 85
Průměř: 28 palců
Typ: Traktorové/Zemědělské/Zahradní
Hmotnost kola: 83 kg
Objem: 0,5 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radial
Dezén: AGRIBIB

Odběr novinek