10-16,5 TL Galaxy Mighty Mow 8PR pneumatiky pro sekačky a malé traktory

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Naše cena:

8 886 Kč (s DPH)
7 344 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k8148
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

Mighty Mow

Model Mighty Mow je navržen tak, aby poskytoval vynikající charakteristiky flotace, což má za následek pneumatiku přátelskou pro trávníky, která nebude poškozovat trávu ani kořeny. Mighty Mow funguje mimořádně dobře na sekačkách pro trávníky, golfová hřiště, sportovní hřiště, parky a hřbitovy.

GALAXY

Společnost Galaxy se specializuje na terénní pneumatiky pro širokou škálu zařízení. Každá pneumatika je zaměřena na zajištění nejlepší trakce a nejdelší životnosti pro konkrétní využití. Společnost Galaxy má velký tým inženýrů, kteří úspěšně pracují na sestavení komplexní řady pokročilých pneumatik pro širokou škálu průmyslových odvětví, včetně stavebnictví, hornictví, lesnictví, zemědělství a průmyslu. Vycházejí z desetiletí zkušeností v průmyslu a tvrdě pracují na zdokonalování svých gumových receptur a technik tvorby pneumatik, které poskytují dlouhou životnost a ochranu před poškozením nebo průrazy. Každá pneumatika Galaxy překračuje mezinárodní standardy kvality stanovené různými organizacemi a jejich kvalitativní parametry se kontrolují prováděním testů jak v terénu, tak ve výzkumných laboratořích.

Objednací číslo: 12011530
Výrobce: Galaxy
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 10 x 16,5
Šířka: 10 palců/mm
Průměř: 16,5 palců
Typ: Traktorové/Zemědělské/Zahradní
Hmotnost kola: 13 kg
Objem: 0,02 m3
Počet pláten: 8
Provedení: TL
Uspořádání: diagonální
Dezén: Mighty Mow

Odběr novinek