185/65 R14 TL BK Trailer 202 93N M+S

Naše cena:

1 494 Kč (s DPH)
1 235 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k50347
Dostupnost: ihned k odeslání

Více o produktu

BK Tralier 202

Pneumatiky BK Trailer 202 , se vyznačuje velkou nosností a tím zaručuje dlouhou životnost a vysoký výkon. Tyto pneumatiky jsou speciálně vyrobeny pro obytné či nákladní přívěsy různých velikostí a typů. Speciální konstrukce zajišťuje malý valivý odpor s velkou nosností pneumatiky. M+S pneumatiky jsou určeny pro celoroční provoz karavanů i přívěsů.

BK Trailer

Pneumatiky speciálně vyvinuté pro přívěsy jsou vyráběny výlučně společností  Bohnenkamp AG. Společnost je jedním z předních velkoobchodů a obchodníků se zemědělskými, nákladními, stavebními a průmyslovými pneumatikami. S celorepublikovou prodejní sítí a zahraničními pobočkami existuje v Evropě široká základna společnosti Bohnenkamp.

Speciálně vyvinuté pneumatiky pro přívěsy jsou přizpůsobeny pro tažené přívěsy v segmentu osobních automobilů. S optimalizovanými kostrami pneumatik je dosaženo zvýšení užitečného zatížení a vyšší kilometrový výkon. Díky přizpůsobení profilu jsou pneumatiky přívěsu optimalizovány pro nízký valivý odpor a díky své identifikaci M + S jsou celoročně vyráběné. S pneumatikami BK-Trailer kupujetenákladově optimalizovanou pneumatiku s označením Trailer (návěs/přívěs).

 

Objednací číslo: k50347
Výrobce: BK Trailer
Kategorie: VÝPRODEJ
Dostupnost: ihned k odeslání
Rozměr: 185 x 14
Šířka: 185 palců/mm
Profil: 65
Průměř: 14 palců
Hmotnost kola: 6,5 kg

Odběr novinek