16,9 R30 8PR F-43 136A6 TT Dneproshina SET (420/85R30) - Traktorová pneumatika, Traktorové pneu 16,9-30, 16,9R30, 420/85R30

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Naše cena:

14 170 Kč (s DPH)
11 711 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k3227
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

traktorová záběrová radiální agro pneumatika

Pneumatika je určená na zemědělské aplikace. Zemědělská radiální traktorová pneu.Pneumatika Dneproshina je považována za robustní a spolehlivou mezi pneumatikami. Speciální pryžová směs zaručuje větší odolnost pneumatiky.

 

DNEPROSHINA = POHYB ŽIVOTA

 Jedna z nejrychleji rostoucích odvětví na Ukrajině za posledních šest let - je zemědělská výroba.

Co to znamená pro nás v gumárenském průmyslu? Je zřejmé, že investice budou vynaloženy na rozvoj zemědělství a obnovu zařízení, která budou muset být pravidelně vybaveny pneumatikami.

Historie firmy TM Dneproshina začala v roce 1961 s počátkem nejmodernější a vynikající závod pneumatik v Sovětském svazu. Zde byly shromážděny nejzkušenější profesionálové - ty nejlepší pracovníci SSSR. Jejich děti a vnuci pracovat tady a teď. Dnes je TM Dneproshina - jeden z předních hráčů na evropském trhu s pneumatikami. Výroba zemědělských pneumatik po dobu 50 let, je síla společnosti. Hlavním důvodem pro úspěch značky Dneproshina spočívá ve správné Výběr poměr mezi cenou a kvalitou a není horší než požadavky předních světových výrobců v tomto segmentu. Široký sortiment zemědělských pneumatik s průměrem ráfku 10 až 48 palců, pokrývá téměř všechny klasifikačních skupin a rok co rok umožňuje zemědělci a podnikatelé, aby účinně a důsledně pracovat a aby se zachovala jejich zemi, bez ohledu na roční období.

Objednací číslo: k3227
Výrobce: Dneproshina
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 16,9, 420 x 30
Šířka: 16,9 | 420 palců/mm
Profil: 85
Průměř: 30 palců
Typ: Traktorové/Zemědělské/Zahradní
Použití: traktorové
Hmotnost kola: 79 kg
Objem: 0,8 m3
Počet pláten: 8
Provedení: s duší (duše není v ceně pneumatiky)
Uspořádání: radiální
Dezén: záběrové

Odběr novinek