8,3 -22 FL18 TT Bridgestone 6PR Malé zemědělské pneumatiky

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Naše cena:

11 652 Kč (s DPH)
7 574 Kč (s DPH)
6 260 Kč ( bez DPH)

Ušetříte: 4 078 Kč (35%)


Objednací číslo:k6516
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

FL18

Skvělý dezén pro použití v tvrdých nebo měkkých půdních podmínkách.

Nízký úhel žeber optimalizuje trakci

Moderní dezén pro nejvyšší trvanlivost

BRIDGESTONE

Společnost Bridgestone je světový lídr v prodeji gumárenských produktů a přední výrobce pneumatik pro všechny dopravní prostředky. Součástí aktivit v oblasti nákladních pneumatik je také řešení protektorů Bandag, které doplňuje prodej nových nákladních pneumatik a umožňuje tak společnosti nabízet celkové řešení pro dopravní společnosti. Pneumatiky tvoří přibližně 80 % celkového obratu společnosti, přičemž zbytek tvoří široký sortiment ostatních produktů, jako např. seismická pryž, dopravní pásy a hadice, sportovní vybavení a elektronický papír.

Japonský koncern Bridgestone byl založen v roce 1931 Shojirem Ishibashim. V současné době provozuje celosvětově více než 50 továren a zaměstnává okolo 138 000 lidí, s celkovým obratem v roce 2008 okolo 35,5 miliard USD.

Od roku 1997 do roku 2010 byl Bridgestone úspěšným dodavatelem pneumatik pro vozy Formule 1 a v současné době je výhradním dodavatelem pro závody silničních motocyklů Moto GP.

V Evropě společnost zaměstnává přes 13 000 lidí a provádí veškeré aktivity jako výroba, vývoj, testování, prodej. Bridgestone Europe NV/SA s evropskou centrálou v belgickém Bruselu je klíčovou divizí Bridgestone Corporation. V Evropě vyvinuté a vyrobené špičkové pneumatiky distribuuje prostřednictvím svých 17 prodejních společností a dalších kanálů do celé Evropy. Produkty jsou rovněž exportovány mimo evropské teritorium, včetně Japonska.

(Převzato z: http://cs.wikipedia.org a bridgestone.eu)

Objednací číslo: 77002
Výrobce: Bridgestone Agro
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 8,3 x 22
Šířka: 8,3 palců/mm
Průměř: 22 palců
Typ: Traktorové/Zemědělské/Zahradní
Hmotnost kola: 19 kg
Objem: 0,13 m3
Počet pláten: 6
Provedení: TT
Uspořádání: diagonální
Dezén: FL18

Odběr novinek