8,0/75-15 TT Firestone RANCHER 6PR Vodící pneumatiky

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Naše cena:

9 644 Kč (s DPH)
6 269 Kč (s DPH)
5 181 Kč ( bez DPH)

Ušetříte: 3 375 Kč (35%)


Objednací číslo:k6317
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

RANCHER

  • Navrženo pro poháněné nápravy rozličných strojů (traktory a implementy).
  • Dezén s otevřeným středem pro samočistící vlastnosti a lepší záběr.
  • Dezén s úhlem 45° pro lepší stabilitu na svazích.

 FIRESTONE

Společnost na výrobu pneumatik Firestone založil v roce 1900 Harvey S. Firestone v Akronu ve státě Ohio. V roce 1932 Harvey S. Firestone, původně farmář, vyvinul první vzduchem plněnou pneumatiku pro traktory na světě. Dnes je značka Firestone součástí koncernu Bridgestone Corporation, největšího pneumatikářského a gumárenského podniku na světě. Tato společnost zaměstnává více než 130 000 lidí a její roční tržby z prodejů daleko přesahují 25 miliard dolarů. Globální ústředí se nachází v Tokiu a evropská centrála sídlí v belgickém Bruselu. Bridgestone Europe provozuje vlastní Vývojové a výzkumné centrum, 8 výrobních závodů, má zastoupení ve více než 30 evropských zemích a zaměstnává více než 13 000 lidí.

Evropská produkce

Evropské zemědělské pneumatiky Firestone jsou evropské v pravém slova smyslu. Jsou navrhovány ve Vývojovém středisku v Itálii a vyráběny ve Španělsku. Celý proces konzultujeme s evropskými zemědělci.

Díky neustálému testování a zlepšování technologií jsme schopni představovat stále nové inovace, které vychází vstříc potřebám evropských zemědělců. Jiné zemědělské produkty Firestone jsou navrhovány a testovány v Ohiu (USA) a vyráběny v závodě Firestone v Des Moines (USA).

(zdroj:http://www.agri.firestone.eu/cz/about)

Objednací číslo: 52040
Výrobce: Firestone Agro
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 8 x 15
Šířka: 8 palců/mm
Průměř: 15 palců
Typ: Traktorové/Zemědělské/Zahradní
Hmotnost kola: 15 kg
Objem: 0,1 m3
Počet pláten: 6
Provedení: TT
Uspořádání: diagonální
Dezén: RANCHER

Odběr novinek