5,00-12 TL Titan Tru Power 4PR malé zemědělské pneumatiky diagonální

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Aktuální cena na dotaz


Objednací číslo:k8641
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

Tru Power

Carlisle Tru Power je užitková pneumatika speciálně navržená pro ty, kteří hledají vynikající trakci a trvanlivost.

Carlisle Tru Power je vybaven speciálně navrženým chráničem ráfku a ochranou proti nečistotám, aby se nečistoty držely od obruče pneumatiky. Tím se zajistí méně defektů a tím i kratší doba, kdy stroj nemůže fungovat kvůli defektu pneumatik.

Protiskluzový běhoun zajišťuje trakci v různých prostředích včetně bláta, bažin, písku, stavenišť, bažin, štěrku a nerovného terénu.

Mezi běžné aplikace pro Carlisle Tru Power Lug patří přívěsné zařízení, zahradní traktory, zvedací plošiny.

Používá se také na plošiny, nůžkové zvedáky, vysokozdvižné vozíky, tahače traktorů a stohovací vozíky Moffett. Tyto pneumatiky také díky své vynikající trakci umožňují bezproblémový pohyb i na sněhu a oplývá také vysokou nosností, kterou je možno využít i ve vysokých rychlostech na hlavních tazích a tím tak zkrátit čas přesunů.

Carlisle

Carlisle (USA) je globální diverzifikovaná společnost, která navrhuje, vyrábí a prodává širokou škálu špičkových produktů v oblasti pneumatik, zahrnující zejména mimosilniční pneumatiky pro zahradní techniku, ATV,UTV,vozidla typu Buggy a Quad Bike, motokáry, vozidla pro průmyslové provozy a jiné. Pneumatiky jsou také určeny pro zahradní traktory, sekačky a obraceče sena. Dále také pro sněžné frézy a golfové vozíky.

Objednací číslo: 12500410
Výrobce: Titan
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 5 x 12
Šířka: 5 palců/mm
Průměř: 12 palců
Typ: Traktorové/Zemědělské/Zahradní
Hmotnost kola: 10 kg
Objem: 0,025 m3
Počet pláten: 4
Provedení: TL
Uspořádání: diagonální
Dezén: TR 135

Odběr novinek