385/65 R22,5 TL Kama NT201 160K

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Naše cena:

8 349 Kč (s DPH)
6 900 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k10242
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

NT201

Moderní ruské pneumatiky Kama určené na přívěsy a návěsy.

Výborné odvodňovací a protiskluzové vlastnosti
Nízký hluk a valivý odpor
Pro dálniční i regionální přepravu

Levná nákladní pneumatika předního ruského výrobce pneumatik Kama, která je již léty ověřená. Ručíme za její kvalitu. Ve srovnání s ostatními pneumatikami ze stejné cenové kategorie nabízí tato pneumatika zvýšenou stabilitu a kontrolu.

Kama

JSC Nizhnekamskshina je největší výrobní společnost, která zaujímá vedoucí postavení mezi výrobci pneumatik v zemích Ruské federace a SNS. Společnost vyrábí pneumatiky KAMA a KAMA EURO. Společnost vyrábí více než 120 velikostí a modelů pneu, včetně těch, vyvinutých odborníky z "Kama" vědeckého a technického centra. JSC "Nizhnekamskshina" je dodavatelem č.1 na ruském trhu, který má homologované pneumatiky pro automobilky v zahraniční např. výrobci vozů Fitat čí Škoda.

Další informace a hodnoty energetických štítků k pneumatikám značky Kama naleznete zde : KAMA - detailní informace pro zákazníky+energetické štítkyKAMA - detailní informace pro zákazníky+energetické štítky [77.97 kB]

Objednací číslo: k10242
Výrobce: Kama
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 385 x 22,5
Šířka: 385 palců/mm
Profil: 65
Průměř: 22,5 palců
Typ: Nákladní/VAN
Hmotnost kola: 67 kg
Objem: 0,347 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: NT201

Odběr novinek