315/80 R22,5 TL Windpower WDC 53 M+S 154/151M záběrové pneumatiky pro nákladní automobily > energetický štítek: spotřeba:E přilnavost:C hlučnost v dB: )) 73

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Naše cena:

9 176 Kč (s DPH)
7 583 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k9773
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

WDC 53

 WDC53 je radiální pneumatika pro nákladní automobily na hnací nápravy, určená pro použití v terénních i silničních aplikacích, zejména v náročných podmínkách. Jeho extrémně hluboký drážkovaný robustní směrový dezén s kaučukovou směsí odolnou vůči průřezu a protržení poskytuje vynikající samočisticí schopnosti a vynikající schopnost vypuzovaní vody díky otevřené konstrukci ramen pneumatiky.

Navržený pro:
Regionální nákladní vozidla
Sklápěče
Míchačky betonu
Odpadní vozidla
Stavební vozidla

WINDPOWER

V odvětví dopravy je důležitá kontinuita, rychlost a spolehlivost. V této souvislosti je neméně důležité, abyste se mohli na vaše pneumatiky stoprocentně spolehnout. Jsou to přece ony, které ovlivňují váš výkon na cestách! 
Díky vysoké spolehlivosti a vynikajícímu poměru ceny a výkonu se pneumatiky Windpower v posledních letech stali pro nákladní vozidla atraktivním kvalitním výrobkem zejména pro regionální a příměstské dopravce. 
Pneumatiky Windpower se vyrábějí v ChemChina v jedné z nejmodernějších závodů v Číně, podle nejpřísnějších ekologických a bezpečnostních požadavků. Podnik patří s více než 5,5 mil. pneumatik pro nákladní vozidla mezi vedoucí výrobce pneumatik pro užitková vozidla v střední třídě. 
Jedno mají všechny dezény Windpower společné: Díky své struktuře a vysoce kvalitní gumové směsi jsou mimořádně hospodárné. To se přímo odrazí právě v čase vysokých cen pohonných látek a rostoucích investičních nákladů. 
Kromě nízké kupní ceny má vysokokvalitní kostra i dobré předpoklady pro další snižování nákladů, protože pneumatiky Windpower se dají bez problémů protektorovat. 
Renomované firmy zabývající se obnovou pneumatik zaručují nákup nepoškozených koster Windpower, díky čemu umožňují hospodárné zhodnocení opotřebovaných pneumatik. Výsledkem je kvalita nových pneumatik za nízkou kupní cenu. 
Pokud je vaším cílem vyšší hospodárnost bez kompromisů, s pneumatikami Windpower jste na správné cestě! 
Pneumatiky Windpower šetří životní prostřednní a energie, a to v dvojím smyslu. K udržitelnému šetření životního prostředí přispívá certifikovaná výroba, při které se šetří zdroje, jakož i mimořádné výhody výrobků a jízdní vlastností pneumatik Windpower. Tyto charakteristiky jsou vyjádřeny štítkem o udržitelnosti s nápisem „Green Tyre“. 
Nově navrhnuté dezény od Windpower snižují v době každodenního použití valivý odpor a spotřebu pohonných látek. Protože jsou pneumatiky Windpower protektorovatelné, dosahují díky druhému cyklu mimořádně dlouhou životnost. Díky tomu citelně klesne zatěžování životního prostředí. 
Windpower je certifikovaný podle nařízení REACH (Registration, Evaluation, Authorisation of Chemicals). Evropským nařízením REACH se zakazuje používání chemických látek, jejichž vliv na lidi a životní prostředí je dostatečně známý. Výroba pneumatik Windpower se řídí tímto nařízením od roku 2010, nejen pro evropský, ale i pro celosvětový trh.

Objednací číslo: 10466724
Výrobce: Windpower
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 315 x 22,5
Šířka: 315 palců/mm
Profil: 80
Průměř: 22,5 palců
Typ: Nákladní/VAN
Hmotnost kola: 70 kg
Objem: 0,4 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: WDC 53

Alternativní produkty

Odběr novinek