315/80 R22,5 TL Alliance Dual Master 528 154A8 pneumatiky pro bagry,rypadla a exkavátory

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Naše cena:

22 449 Kč (s DPH)
18 553 Kč ( bez DPH)


Objednací číslo:k8381
Dostupnost: ihned k odeslání

Více o produktu

Dual Master 528

Uvedená cena je za jeden kus!!

Díky speciálně vyvinutému tělu ideální pro náročné podmínky a průmyslové využití

• Dobré jízdní vlastnosti i při plné rychlosti

• Vysoká nosnost

• protektorovatelné

Nová řada Alliance Dual Master 528 představuje inovativní přístup ke zdvojené montáži pneumatik na rypadla, bagry a exkavátory. Konstrukce speciální boční pneumatiky umožňuje těsný kontakt mezi dvěma pneumatikami, bez nutnosti montáže speciálního pryžového kroužku (mezikruží), aby se zabránilo pronikání kamenů mezi pneumatiky. Konstrukce radiálních pneumatik umožňuje delší životnost pneumatiky, pohodlnější jízdu, nižší spotřebu paliva a celkový nárůst produktivity stroje. Silná celoocelová kostra zajišťuje větší stabilitu stroje, nejlepší ochranu proti opotřebení a životnost pneumatik.Nový vzorec běhounu 528 patří do skupiny středně těžkých trakčních vzorků, který zajišťuje efektivní výkony a zejména na silničních aplikacích. Ramení zuby poskytují efektivní grip na měkčích plochách, více gumy kolem středové linie pak zase hladké a stabilní chování na tvrdších površích.

ALLIANCE

Alliance je výrobce zemědělských pneumatik, který spojil ve svých produktech ten nejmodernější výzkum v oblasti výroby pneumatik s vynikající kvalitou. Všechny produkty jsou vyvíjeny ve vlastním výzkumném a rozvojovém centru a vyráběny v moderních závodech v Izraeli a Indii. Alliance se rozvojem polnohospodářských, lesních, stavebních a EM pneumatik zabývá již více než 40 let. Tento výrobce nabízí zákazníkům velmi široký sortiment od jednoduchých diagonálních pneu až po vysoce kvalitní produkty.

Objednací číslo: 15283115
Výrobce: Alliance
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: ihned k odeslání
Rozměr: 315 x 22,5
Šířka: 315 palců/mm
Profil: 80
Průměř: 22,5 palců
Typ: Stavební/MPT/EM
Hmotnost kola: 100 kg
Objem: 0,6 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: Dual Master 528

Odběr novinek